Nogomet

Jelavić strijelac u remiju Rangersa

Mario Glasnović • subota, 15.10.2011.
Jelavić strijelac u remiju Rangersa
Foto: Davor Sajko

Hrvatski reprezentativac Nikica Jelavić postigao je vodeći pogodak za Rangerse u 11. kolu škotskog Premiershipa. Hrvatski napadač pogodio je u 48. minuti za vodstvo Rangersa, ali u posljednjim sekundama susreta St. Mirren je uspio izjednačiti.

U susretima 11. kola škotske lige velikani Celtic i Rangersi nisu uspjeli ostvariti pobjede. Celtic je remizirao protiv Kilmarnocka (3:3), a Rangersi su do 90. minute imali vodstvo koje im je donio Nikica Jelavić, ali ipak su uzeli samo bod.

Hrvatski napadač doveo je svoju momčad u vodstvo pogotkom u 48. minuti. Nikici Jelaviću to je bio peti prvenstveni pogodak, ukupno sedmi u svim natjecanjima za Glasgow Rangerse, a odigrao je svih 90 minuta za svoju momčad.

Kada se mislilo da će Rangersi osvojiti sva tri boda i pobjeći svojim rivalima na velikih 12 bodova prednosti, Steven Thompson u posljednjim trenucima susreta uspio je izjednačiti te na taj način odbiti Rangersima dva vrlo važna boda.

Rangersi su vodeća momčad lige s osvojenih 29 bodova, drugi je Motherwell koji ima 22 boda, a Celtic se nalazi na trećem mjestu s 19 bodova, no imaju i utakmicu manje.

Škotski Premiership, 11. kolo:
Glasgow Rangers – St. Mirren 1:1
Kilmarnock – Celtic 3:3

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik16.10.2011. u 19:19
    kakvi očajnici!
    Obrisan korisnik