Nogomet

Sammir: "Ajax nam je protivnik po mjeri"

Borna Rupnik • ponedjeljak, 17.10.2011.
Sammir: "Ajax nam je protivnik po mjeri"
Foto: Kristijan Komarica

Utakmicu Dinama protiv Ajaxa u trećem kolu Lige prvaka najavio je i Brazilac Sammir, koji smatra da hrvatski prvak ima dovoljno aduta za ravnopravnu bitku s nizozemskim prvakom...

U iščekivanju dolaska Ajaxa na Maksimir Dinamovi simpatizeri iščekuju i pravu Sammirovu partiju protiv nizozemskog predstavnika jer će ona biti itekako potrebna želi li momčad Krunoslava Jurčića ubilježiti prve bodove u ovosezonskom izdanju Lige prvaka.

"Očekujem pobjedu", kratko i jasno je najavio Dinamov Brazilac prije susreta, ističući kako nakon okršaja s Real Madridom i Lyonom Zagrepčani izlaze na noge suparniku koji bi im mogao ponuditi više šansi za pozitivan ishod.

"Ajax nam je protivnik po mjeri. Možemo igrati s njima", dodao je Sammir.

Uvertira za utakmicu, u Zadru, bila je daleko od bajne. "Zadar je bio izoliran slučaj", smatra Dinamova desetka, "i poraz nikada nije ugodan, ali utakmica protiv Ajaxa nema nikakve veze s onime što se zbivalo u Zadru".

"Mislim da ćemo sutra u Ligi prvaka odigrati dobru utakmicu", najavio je Sammir, "a ja sam spreman za taj dvoboj. Dat ću sve od sebe da još jednom pomognem Dinamu".

Sammir je podsjetio da je u Amsterdamu već pobijedio Ajax (jesen 2007. godine). "Igrao sam više puta protiv njih i dobili smo ih u gostima. Sada je vrijeme da ih dobijemo i u Zagrebu", zaključio je.

U opširnije komentare o izjavama izvršnog predsjednika Zdravka Mamića nakon poraza u Zadru Sammir se nije želio upuštati.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik18.10.2011. u 13:00
    Jos jedan je to govorija. Zavrsija je tamo di ce i vas Maminjo.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik18.10.2011. u 12:29
    Real madrid - Dinamo http://www.putujmozajedno.hr/route-details/274.html 150 ojra. jos 2 slobodna mjesta
    Obrisan korisnik
  • Mihalj18.10.2011. u 09:25
    psi laju karavane prolaze
    Mihalj
  • Obrisan korisnik17.10.2011. u 18:54
    Neznam zašto odgovaram na ovo, ali ako je kod nas korumpirano sve a u Europi se pošteno igra zašto onda pravi jaki klubovi(pretpostavljam da navijaš za Hajduk) nisu u Europskim natjecanjima. Ostavite se gluposti ljudi i uživajte u nogometu.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik17.10.2011. u 18:29
    dinamo uništava sutra i nordic piše se u slučaju ne u slućaju
    Obrisan korisnik