Nogomet

Čech: "Rani golovi ključni"

Maj Gašparac • četvrtak, 20.10.2011.
Čech: "Rani golovi ključni"
Foto: EPA

Londonski Chelsea uvjerljivo je pobijedio Genk rezultatom 5:0. Nakon susreta svoje dojmove su iznijeli vratar Chelseaja Petr Čech i trener engleske ekipe André Villas-Boas.

Vratar Chelseaja Petr Čech bio je sretan predstavom svoje momčadi: "Bili smo vrlo dobri. Držali smo utakmicu pod kontrolom i stvarali prilike koje smo brzo pretvorili u pogotke. To je bilo ključno u utakmici, postizanje ranih golova", rekao je.

"Oni su pod pritiskom radili pogreške i dopustili nam da postignemo više pogodaka i završimo utakmicu s impresivnim rezultatom", zaključio je čuvar mreže Chelseaja.

Vezane vijesti

Trener Chelseaja André Villas-Boas bio je zadovoljan igrom svoje ekipe: "Mislim da se momčad predstavila u dobrom svjetlu. Igrali smo vrlo koncentrirano. Držali smo visok ritam nakon što smo rano postigli pogotke. U drugom dijelu tempo je malo pao, no zadnjih 20 minuta je bilo vrlo dobro. Sve u svemu, bila je to kvalitetna izvedba", prokomentirao je.

U sljedećem kolu Lige prvaka Chelsea očekuje dvoboj s istim protivnikom, a Villas-Boas očekuje još jednu pobjedu u toj utakmici: "Nadam se da sad možemo otići u Genk sa samopouzdanjem i doći do 10 bodova koji nam trebaju kako bi se kvalificirali u sljedeću fazu", zaključio je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • aco07820.10.2011. u 12:37
    napokon prazna mreza..idemo po naslove ove godine
    aco078