Rukomet

Podravka po pobjedu

Sportnet • subota, 29.10.2011.
Podravka po pobjedu
Foto: RK Podravka Vegeta

Nakon uspješno obavljenih obaveza u domaćoj ligi, Podravka se okreće Ligi prvakinja. U sklopu četvrtog kola, u goste Koprivničankama dolaze igračice norveškog Larvika. Može li Podravka do prve pobjede ove sezone u natjecanju?

Trener Podravke, Neven Hrupec, ukratko je najavio utakmicu: "Čeka nas teška utakmica, možda i najteža u zadnjih nekoliko godina u Koprivnici. U goste nam dolaze europske prvakinje i čast nam je sudjelovati na ovakvom događaju. No, ulazimo u utakmicu spremni i želimo osvojiti dva boda. Bit će nam jako teško, ali cure će dati sve od sebe."

Hrupec se osvrnuo na lakše ozljede i mogući umor svojih igračica nakon reprezentativne akcije: "Nadam se da ćemo sanirati sve lakše ozljede i regenerirati cure."

Krilna igračica Podravke Nikica Pušić-Koroljević naglasila je važnost osvojenog boda na gostovanju kod Viborga: "Bod nas je ostavio u igri za nastavak natjecanja, ali nam je dao samopouzdanja i vjeru da možemo igrati sa danskim i norveškim ekipama. Treba igrati strpljivo, bez grešaka, te pokušati spriječiti njihove kontre.

Larvik u Koprivnicu dolazi kao vodeća ekipa skupine sa dvije pobjede i porazom. Larvik je poražen u prvom kolu na gostovanju kod Viborga, gdje je Podravka uzela bod i to daje nadu domaćem treneru i igračicama. Podravka bi se eventualnom pobjedom bodovno priključila ostalim ekipama te bi si ostavila realne šanse za prolazak u daljnji dio natjecanja.

Liga prvakinja 4. kolo
Podravka Vegeta - Larvik, 18 sati

Tekst: Tomislav Rukelj

Liga prvakinja - Skupina B

  • Rezultati
  • Ljestvica

4. kolo

Podravka Vegeta21:24Larvik HK
Viborg28:28Krim Mercator
1Larvik HK 6161:138+238
2Viborg 6161:16106
3Krim Mercator 6143:151-86
4Podravka Vegeta 6146:161-154

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • nido29.10.2011. u 11:34
    ...ma nije realno ipak su ovo prvakinje Europe...
    nido