Tenis

Čilić: "U trećem setu najbolji tenis sezone"

Maj Gašparac • nedjelja, 30.10.2011.
Čilić: "U trećem setu najbolji tenis sezone"
Foto: EPA

Marin Čilić osvojio je ATP turnir u Sankt Peterburgu. U finalu je svladao srpskog tenisača Janka Tipsarevića, a nakon meča oba finalista iznijela su svoje dojmove.

Marin Čilić svladao je Janka Tipsarevića u finalu turnira u Sankt Peterburgu i osvojio svoj šesti ATP turnir u karijeri. Nakon meča hrvatski tenisač prokomentirao je kako je zadovoljan svojom igrom, pogotovo u trećem setu, a Tipsarević je priznao kako je Čilić zasluženo došao do naslova.

"Bio je to jako dobar meč na visokoj razini. Uspio sam zaigrati u višoj brzini u zadnjem setu", prenosi Čilićevu izjavu atpworldtour.com.

Vezane vijesti

"Prva dva seta sam igrao promjenjivo i radio neke neprisiljene pogreške, a danas sam u trećem setu igrao najbolji tenis ove sezone", izjavio je hrvatski tenisač te zaključio: "Bio sam blizu u drugim finalima ove godine i mislim da sam naučio malo iz njih."

Tipsarević je priznao kako je trofej zasluženo otišao u Čilićeve ruke: "Marin je zaslužio pobijediti. Bio je bolji igrač danas. Kako bi pobijedili Marina, morate igrati određenim stilom, a meni je to bilo doista teško", zaključio je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik06.11.2011. u 20:20
    samo naprijed!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik30.10.2011. u 22:45
    kako se ja sijećam poslije dobri partija počeo se slikati s nekom ribom po red karpetima i od tada ništa nadam se da je to iza njega :;D :D
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik30.10.2011. u 21:39
    Ajde napokon-mozda je ovo dobra najava za sljedecu sezonu!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik30.10.2011. u 20:31
    bravo bravo bravo!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik30.10.2011. u 20:25
    Hm ne sjecam se kad je zadnji put neki nas osvojio neki turninr:-D
    Obrisan korisnik