Nogomet

Allegri: "To je nogomet"

Vedran Babić • srijeda, 02.11.2011.
Allegri: "To je nogomet"
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Ishod utakmice u Minsku između BATE-a i Milana donio je oprečna razmišljanja dvaju trenera. Jedan je bio presretan, a drugi razočaran...

Bjeloruski predstavnik u Ligi prvaka ove je večeri uknjižio svoj drugi bod u skupini H. Na taj način izgubio je čak i teoretske šanse za drugi krug, no to nimalo nije rastužilo domaćeg trenera Viktora Gončarenka.

"Sretni smo s rezultatom. Često je bilo nezgodno pred našim vratima kao onda kada je Robinho pogodio vratnicu. U drugom dijelu smo i mi imali svoje prilike. Bili smo agresivni, bez obzira na ime protivnika. Naše zalaganje i želja donijeli su nam ovaj bod."

Vezane vijesti

"Iznenadilo nas je što je Milan uspio zadržati visoki tempo tijekom cijele utakmice i to zaslužuje potpuni respekt. Oduševljen sam načinom na koji smo igrali u tom tempu. Zadovoljan sam i igrom naših stopera bez obzira na Simićevu pogrešku. On i Radkov nadopunjuju jedan drugoga. Veliko hvala i našim navijačima, lijepo je igrati u ovakvoj atmosferi. Sada želimo pobijediti Viktoriju."

S druge strane, trener Milana Massimiliano Allegri ne može biti zadovoljan konačnim ishodom.

"To je nogomet. Ako ne riješiš utakmicu kada za to dobiješ priliku, onda je sve moguće. Slobodni udarac ili korner, i uvijek možeš primiti pogodak. Na kraju smo morali riskirati rezultat u utakmici koja je bila u našim rukama više od sat vremena."

Allegri dodaje kako je ovu pobjedu želio i zbog ozlijeđenog Cassana te da će unatoč ovom kiksu i dalje pokušati završiti skupinu na prvom mjestu.

Liga prvaka, skupina H

  • Rezultati
  • Ljestvica

4. kolo

BATE Borisov1:1Milan
Viktoria Plzeň0:4Barcelona
1Barcelona 620:4+1616
2Milan 611:8+39
3Viktoria Plzeň 64:11-75
4BATE Borisov 62:14-122

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik02.11.2011. u 08:04
    Jos Milan mora u Plzen,ne vjerujem niti da ce im tamo biti bas lako a i Barcelona im dolazi u goste,a oni su gost kojeg nitko ne voli vidit u svom dvoristu (to u realu najbolje znaju) Opro
    Obrisan korisnik