Nogomet

Inter bez problema protiv Lillea

Nikola Vlahović • srijeda, 02.11.2011.
Inter bez problema protiv Lillea
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

U skupini B u dvije utakmice postignuta su tri gola, a sva tri su se dogodila na utakmici između Intera i Lillea. Francuski prvoligaš pružio je dobar otpor Interu, međutim, domaćini su na kraju zasluženo slavili. U drugoj utakmici u ovoj skupini Trabzonspor i CSKA podijelili su bodove...

Skupina B

Inter - Lille 2:1
(Samuel 18', Milito 65' / De Melo 83')

Inter je gostima zaprijetio već u osmoj minuti, tukao je Zarate, ali je Landreau zaustavio njegov udarac. S druge strane je uzvratio Pedretti, ali nije bilo prevelike opasnosti za Castellazzija. Međutim, u 18. minuti Inter je uspio doći do vodstva. Korner je izveo Sneijder, a gostujućeg vratara matirao je Samuel. Pokušao je Lille izjednačiti prije odlaska na odmor, ali je priliku u 35. minuti propustio Moussa Sow te se na pauzu otišlo s minimalnom prednošću talijanskog prvoligaša.

Inter je početkom drugog poluvremena imao dvije prilike da poveća prednost, ali je obje propustio realizirati Diego Milito. Ipak, Argentinac se u 65. minuti upisao u strijelce kada je matirao gostujućeg vratara za 2:0. Velike zasluge za pogodak idu i veteranu Javieru Zanettiju koji je prošao dva igrača prije nego što je asistirao Militu za pogodak. Lille je bio uporan da dođe do pogotka, a to se i dogodilo sedam minuta prije kraja utakmice kada je Interov gol pogodio De Melo. Do kraja nije bilo promjene rezultata te je Inter mirno priveo utakmicu kraju i osvojio tri boda.


Trabzonspor - CSKA Moskva 0:0

Gosti iz Rusije u prvih pet minuta imali su dvije prilike, najprije je pucao Seydou Doumbia, a par minuta nakon njega vrataru Trabzonspora zaprijetio je i Vagner Love. Domaćin je uzvratio u 22. minuti preko Buraka Yilmaza, ali njegov udarac glavom nije bio precizan. U izjednačenom prvom poluvremenu i jedni i drugi su imali po par dobrih prilika, ali nakon prvih 45 minuta rezultat je bio isti kao i na početku utakmice, 0:0.

U istom ritmu se nastavilo i u drugom poluvremenu, a domaćinima je najviše prijetio Doumbia. Međutim, napadač ruskog prvoligaša u 73. minuti zaradio je drugi žuti karton te je morao napustiti igru prije svojih suigrača. U sudačkoj nadoknadi Trabzonspor je imao odličnu priliku da dođe do pobjede, ali je Ondrej Celustka pogodio vratnicu gostujućeg gola.

Liga prvaka, skupina B

  • Rezultati
  • Ljestvica

4. kolo

Trabzonspor0:0CSKA Moskva
Inter2:1Lille
1Inter 68:7+110
2CSKA Moskva 69:8+18
3Trabzonspor 63:5-27
4Lille 66:606

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik03.11.2011. u 00:49
    sve tražim gdje da napišem. pa ako ovaj Seydou Doumbia ima 23 godine, onda ja imam 12. biti će nešto ko martins, za 2godine će imati 28
    Obrisan korisnik