Nogomet

McCoist: "Kao i da jest hat-trick"

Ante Zovko • nedjelja, 06.11.2011.
McCoist: "Kao i da jest hat-trick"
Foto: Ivan Lacković

Nikica Jelavić na utakmice dodatnih kvalifikacija Hrvatske za Europsko prvenstvo dolazi u ponajboljoj formi od reprezentativnih napadača. U subotu je postigao dva pogotka, a moglo je i više.

U pobjedi Glasgow Rangersa 3:1 na Ibroxu protiv Dundee Uniteda naš je napadač dvaput zabio, a mogao je bar još toliko. Činilo se kako je zabio i treći pogodak, ali je on upisan kao autogol Garyja Kennetha koji je skrenuo loptu u vlastitu mrežu.

"Presretan sam zbog njega i žao mi je što nije i službeno hat-trick. Čuo sam da je treći gol upisan kao autogol", rekao je menadžer Rangersa Ally McCoist.

Vezane vijesti

"Kao da i jest hat-trick jer je pokazao veliku želju da se baci na fantastičan centaršut Stevena Whittakera."

Strateg škotskog prvaka rekao je kako se Jelavić idealno uklopio u plan igre koji je smislio za ovo domaćinstvo. Prvi gol zabio je glavom, drugi s bijele točke, a umalo i treći kao prvi.

"Prvi je gol bio jako lijep, a čini mi se da su se sve prilike događale kad su lopte ubacivane u šesnaesterac. Rekli smo igračima da na taj način moramo pritisnuti United. Uspjeli smo u tome", dodao je McCoist.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik06.11.2011. u 18:34
    nisi
    Obrisan korisnik
  • xavice06.11.2011. u 15:30
    "Kao da i jest hat-trick jer je pokazao veliku želju da se baci na fantastičan centaršut Stevena Whittakera." sjajna izjava,jesam li i ja onda jučer zabio za hsv
    xavice