Nogomet

Özil: "Dinamo se ističe borbenošću"

Borna Rupnik • ponedjeljak, 21.11.2011.
Özil: "Dinamo se ističe borbenošću"
Foto: Kristijan Komarica

Nogometaši Real Madrida dočekuju Dinamo nakon važne pobjede u Valenciji, a Mesut Özil ističe kako su iz Maksimira dobro zapamtili borbenost igrača hrvatskog prvaka...

Kraljevski je klub u prvom kolu Lige prvaka uspio uzeti sva tri boda na gostovanju kod Dinama, pogotkom Angela di Marije, a novom pobjedom nad sastavom Krunoslava Jurčića zacementirao bi svoje mjesto na vrhu skupine Lige prvaka.

"Definira nas to što smo poput male obitelji. Svaki igrač daje sve od sebe za svog suigrača. Taj je osjećaj među nama stvaran i daje nam samopouzdanje. Na tom temelju dolazi uspjeh", izjavio je njemački reprezentativac Mesut Özil, komentirajući posljednje rezultate svoje momčadi.

Novi susret protiv Dinama Real Madrid tako dočekuje u boljoj formi: "Nije Dinamo slučajno ušao u Ligu prvaka. Stvorili su nam probleme u Hrvatskoj, ali sada smo mi kod kuće i jači smo".

"Dinamo se ističe borbenošću i svojim sposobnostima da se žrtvuje za uspjeh", smatra Mesut Özil.

Real Madrid je u dosadašnje četiri utakmice u Ligi prvaka upisao sve četiri pobjede. Poslije Dinama pobijedio je Ajax kod kuće te Lyon i u gostima i pred svojim navijačima, uz ukupnu gol-razliku 10:0.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik21.11.2011. u 18:55
    Do boda? LOL
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik21.11.2011. u 18:28
    "borbeni" u prijevodu znaci "oni ne znaju"...ali nema veze, samo "borbeno" do boda. Kelava ce trebati ponoviti prvu utakmicu, i svih 11 ce trebati igrati obranu 90 minuta. Isto tako ako i postoji mala sansa da ce se Real opustiti i podcijeniti protivnika, onda je ovo... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik21.11.2011. u 13:10
    Kakva borbenost? Ja je jos nisam vidio...
    Obrisan korisnik
  • tbrzica21.11.2011. u 11:18
    Ozile, ne pili naopako..
    tbrzica