Rukomet

Nexe želi prezimiti u Europi

Ivana Strahija • petak, 25.11.2011.
Nexe želi prezimiti u Europi

Nije puno vremena ostalo do prve utakmice trećeg kola Kupa EHF-a. Nexe i turski Bešiktaš igrati će u subotu 26. studenog u dvorani OŠ kralja Tomislava s početkom u 19 sati.

Pripreme za utakmicu u punom su jeku, turski je prvak shvaćen ozbiljno, njegova se igra analizira do najsitnijeg detalja.

Nakon susreta s Lovćenom u srijedu, trener Našičana Kasim Kamenica je rekao: "Utakmice s Bešiktašem su za nas utakmice sezone, jer se u zadnje tri godine u trećem kolu EHF kupa opraštamo od Europe. Sad je pred nama nešto lakši ždrijeb, iako je Bešiktaš dosta uigrana ekipa",

ulaznice

Ulaznice za utakmicu u pretprodaji su u našičkim CB Roko i Moreno, a posjetitelje subotnjeg spektakla očekuje pregršt nagrada klupskih sponzora. Također. igrači Nexea će u subotu od 11 do 12 sati biti u CB Roko i Moreno te kroz druženje s navijačima promovirati utakmicu i prodavati ulaznice.

Najbolji pojedinac utakmice protiv Lovćena, golman Perica Lelić, s time se u potpunosti slaže: "Očekuje nas možda i najvažnija utakmica prvoga dijela sezone. Cilj nam je svakako, prvi puta u povijesti kluba, provesti zimu u Europi. Jesenski dio SEHA lige donio nam je odlične i jake utakmice koje će nam, vjerujem, pomoći na putu k tom cilju. Bešiktaš je ozbiljna momčad, ali ako pripazimo na obranu i budemo dobri u kontri i polukontri, mislim da ne bi trebalo biti problema. Bilo bi odlično kada bi u prvoj utakmici ostvarili veću prednost."

Sličnog je mišljenja i stariji brat, desno krilo Franjo Lelić: "Bešiktaš je vrlo kvalitetna momčad,igrači su dobro posloženi. Moramo biti ozbiljni i koncentrirani pa će i rezultat biti zadovoljavajući. U svakom slučaju, ići ćemo na pobjedu i u subotu u Našicama i sljedeći tjedan u Turskoj."

Nadovezao se i drugi golman, Mate Šunjić: "Dolazi nam prvak Turske, klub koji već godinama igra u Europi. Činjenica je da turski rukomet nije na razini našega, no Bešiktaš je bio nositelj u trećemu kolu, a mi nismo. Momčad je sastavljena od iskusnih igrača koji već duže vrijeme igraju zajedno i bit će neugodan protivnik. Obje utakmice moramo shvatiti ozbiljno kako bismo ostali u Europi. Mislim da smo kroz SEHA ligu pokazali da imamo kvalitetu, ali moramo učinite sve da to ponovno dokažemo u ove dvije utakmice."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Assassin5526.11.2011. u 13:30
    Ajmo Nexe!!!
    Assassin55