Rukomet

Siscia mirna, Poreč i Bjelovar u bitci

Vedran Filipović • nedjelja, 27.11.2011.
Siscia mirna, Poreč i Bjelovar u bitci

Hrvatski rukometni sportski kolektivi odradili su prve utakmice dvoboja trećeg kola Kupa Kupova i Challenge Kupa, a uspješni su bili Siscia i Poreč, a može se reći i Bjelovar koji je na gostovanju minimalno poražen...

Rukometaši Poreča probudili su se u drugom dijelu na gostovanju u Austriji te ostvarili pobjedu 23:24 u Kupu Kupova protiv Sparkassea. Pet minuta prije odmora imali su domaći prednost od pet pogodaka razlike koju su do poluvremena Porečani uspijevaju smanjiti na tri.

Golom Čužića u 36. minuti gosti potpuno preokreću rezultat u svoju korist, a pobjedu hrvatskom klubu donio je Filip Gavranović svojim jedinim pogotkom na susretu. Organizator igre Poreča Čužić zabio je osam golova dok je dva manje dodao Vujić. Prvo ime Sparkassea bio je Philip Zangerl s šest golova.

Sisački su rukometaši protutnjali Alytusom, litavskim gradom u kojem je hrvatska košarkaška reprezentacija igrala ovoljetno europsko prvenstvo. Domaće su ostavili na svega 17 golova dok su oni zabili 33 te osigurali plasman u daljnju rundu Challenge kupa. Na poluvremenu je bilo 15:8 za hrvatski klub, a do kraja je prednost narasla na velikih 17:33.

Čutura i Nuić zabili su po šest golova, a Jurjević i Raić jedan manje.

Bjelovarčani su u istom natjecanju poraženi na gostovanju s 20:19 od poljskom Azoty-Pulawyja, a to je rezultat koji se u uzvratu na domaćem parketu svakako može nadmašiti.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik27.11.2011. u 13:36
    ajmo Bjelovar :)
    Obrisan korisnik