Nogomet

McCoist: "Nikica imao i bolje dane, no..."

Borna Rupnik • nedjelja, 04.12.2011.
McCoist: "Nikica imao i bolje dane, no..."
Foto: Ivan Lacković

Glasgow Rangersi svladali su u subotu Dunfermline 2:1, a u pobjedu je jedan pogodak, uz nekoliko promašaja, ugradio i hrvatski reprezentativac Nikica Jelavić. Njegove je izvedbe prokomentirao trener McCoist...

Nikica Jelavić bio je u subotu strijelac s bijele točke za momčad škotskog prvaka, a tijekom 90 minuta protiv Dunfermlinea propustio je realizirati nekoliko prigoda. Stoga se trener Rangersa Ally McCoist osvrnuo na njegov nastup.

"Nisam previše zabrinut, iako se napadače sudi po golovima. Ali zabio je Jelavić već toliko sjajnih i važnih golova od svog dolaska. Ne bi bilo u redu sada ga kritizirati zbog jednog ili dva promašaja", izjavio je McCoist škotskim medijima.

"Nikica Jelavić je imao i bolje dane pred golom, to uopće nije sporno, no vratit će se", uvjeren je trener hrvatskog napadača.

Ono što McCoista veseli jest činjenica da Jelavić ulazi u prigode za postizanje pogotka, a nakon dva slabija rezultata Rangersi su ponovno upisali prvenstvenu pobjedu.

"Bio bih zabrinutiji da Jelavić uopće nije bio u šansama. Nikada nije predaleko od zbivanja pred suparničkim golom", zaključio je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik04.12.2011. u 16:12
    a što bi vi od njega,pa nije messi.sam vas vuče kroz prvenstvo
    Obrisan korisnik