Košarka

Ivanić očekuje Derbi darivanja

Sportnet • srijeda, 14.12.2011.
Ivanić očekuje Derbi darivanja

PROam košarkaška liga Sjever poziva sve ljubitelje košarke i dobre zabave na utakmicu PROam lige Sjever pod nazivom Derbi darivanja. Akteri ove utakmice, aktualni prvaci zagrebačke PROam lige Sjever PMF Tropicsi i Indukcija P.E.O. Inženjering, odmjerit će snage ove subote, 17. prosinca, u Ivanić-Gradu u sportskoj dvorani Žeravinec.

Nakon prošlogodišnjeg Derbija mira i ljubavi, ovo je tradicionalno drugo takvo okupljanje istih protivnika u istome gradu. Aktualni prvaci PMF Tropicsi tražit će osvetu za prošlogodišnji poraz protiv Indukcije P.E.O.

Događaj je humanitarnog karaktera, a svi prihodi namijenjeni su udruzi Mali princ čiji članovi svojim nesebičnim radom pružaju potporu osobama i djeci s različitim vrstama invaliditeta.

Prihodi će se ostvarivati na više načina - kroz dobrotvorne priloge, prodaju božićnih radova članova udruge Mali princ, prodaju majica s logotipom PROam lige Sjever i udruge Mali princ i slično.

U poluvremenu utakmice svoje vještine pokazat će državne prvakinje u kategoriji pom-poni Twirling klub Ivanić, a u pauzama između četvrtina publiku će zabavljati hip-hop sastav iz Velike Gorice Niđe veze. Cijeli program vodit će prepoznatljivo lice televizije NET Matea Miljan i njezin simpatični kolega Ivan Vuković Mrva.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!