Košarka

Košarkašice Jollyja dobile novog trenera

Borna Rupnik • srijeda, 28.12.2011.
Košarkašice Jollyja dobile novog trenera
Foto: Martina Japundžić

Košarkašice šibenskog Jollyja u nastavku će sezone igrati pod vodstvom novog trenera. Na klupu im je stigao 43-godišnji Šibenčanin, Edi Dželalija...

Edi Dželalija postao je nasljednik Dragana Ognjenovića na dužnosti prvog trenera košarkašica okupljenih u šibenskom Jollyju. Ognjenović će ostati u klubu u ulozi Dželalijinog pomoćnika.

"Uvijek imam najviše ciljeve, bez obzira u kakvom natjecanju radio. Više uspjeha imam kao trener koji stvara igrače nego koji radi rezultat, ali moje su ekipe uvijek imale glavu i rep te pozitivne rasplete na kraju sezone. Želim ostvariti ciljeve Jollyja, ali i afirmirati mlade igračice", poručio je Edi Dželalija po dolasku u klub.

Dželaliji je Jolly prva epizoda u ženskoj košarci, a ima i iskustvo suradnje s Nevenom Spahijom, kojemu je asistirao u seniorskoj reprezentaciji prije Europskog prvenstva u Srbiji.

"Nije lako prebaciti se u žensku košarku, posebno ne prvi put, no košarka je košarka i nadam se da će sve proći u redu", kaže.

Uprava kluba istovremeno nastavlja potragu za igračkim pojačanjima, potvrdio je prvi čovjek Jollyja Josip Stojanović, a više bi se trebalo znati po završetku prvog dijela Eurolige.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaHKLOstale lige
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!