Ostali sportovi

Pat Barry i Jim Miller očekivano slavili

Ratko Martinović • subota, 21.01.2012.
Pat Barry i Jim Miller očekivano slavili

Nashville u Tennesseeju bio je prijestolnica prvog UFC događaja na FX programu, specijaliziranoj televiziji velike televizijske kuće Fox. Ovo je inače prirodni sljedbenik legendarnih Fight Night događaja najjače svjetske promocije.

U borbi večeri slavio je Jim Miller. Nakon početnih nasrtaja odličnog udarača Melvina Guillarda, Miller je gušenjem završio borbu što je Guillardov drugi uzastopni poraz istim zahvatom. Iako je donedavno bio jedan od glavnih pretendenata na naslov, sada je u nezahvalnoj poziciji. Miller je pak nakon poraza ponovno u vrhu divizije, a ako je suditi po borcima koji su ga pobjeđivali (Edgar, Maynard, Henderson), upravo tu i pripada.

Teškaški miljenik publike (kako u SAD-u, tako i u Hrvatskoj) Pat Barry nokautirao je Christiana Morecrafta iako je u početku imao poprilične probleme. Zrelija obrana od zahvata mu je pomogla u povratku na noge te je krošeom i potvrdom u parteru nokautirao svog protivnika kojemu je pokazao vrata iz ove organizacije, dok je sebi omogućio mirniji san. Za nešto više ipak mora svladati obranu od rušenja i održavanje protivnika u parteru daleko od konstantnih full mount pozicija.

Main Card:
LW Melvin Guillard Vs. Jim Miller - GUŠENJE 1R
WW Duane Ludwig Vs. Josh Neer - GUŠENJE 1R
BW Mike Easton Vs. Jared Papazian - BODOVI (2-1)
HW Pat Barry Vs. Christian Morecraft - KO 1R

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik21.01.2012. u 15:04
    Meni osobno ste daleko najbolji portal i uvijek vas hvalim :), ali osobno bih volio kada bi stavljali malo više vijesti iz svijeta borilačkih sportova, pogotovo MMA...., samo prijedlog ;)
    Obrisan korisnik
  • oKRamxII21.01.2012. u 12:29
    Loš naslov, kako može biti "Barry i Miller očekivano slavili". Zar je Miller baš bio veliki favorit u ovom dvoboju? Nije, naravno da nije.
    oKRamxII