Nogomet

McCoista strah "scenarija iz noćne more"

Ante Zovko • nedjelja, 22.01.2012.
McCoista strah "scenarija iz noćne more"
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Više nije tajna da su dva engleska kluba "zagrizla" za Nikicu Jelavića. Menadžer Glasgow Rangersa nada se da će ga zadržati ili da neće biti prodan u završnici prijelaznog roka.

Engleski premierligaš Queens Park Rangers spreman je "iskrcati" do sedam milijuna funti za hrvatskog napadača, a na Ibroxu su bili i predstavnici drugoligaša West Hama, čiji je menadžer Sam Allardyce potvrdio interes.

Menadžer Glasgow Rangersa Ally McCoist nada se da Nikica Jelavić neće otići prekasno, jer bi škotski prvak ostao bez mogućnosti kupnje njegove zamjene.

"Nadam se da možemo zadržati Nikicu", izjavio je McCoist za Daily Record. "Izgleda dobro, a njegov pristup je prvoklasan. Ali scenarij iz noćne more bio bi da se ponuda prihvati posljednji dan ili dva. To bi značilo da ne bismo stigli reagirati. To nije situacija u kojoj bih se volio naći."

McCoist vrši pritisak na vlasnika Craiga Whytea da se klub aktivira na tržištu. Ima nekolicinu želja:

"Pokušat ću dovesti što više igrača. Bit ću uporan i raspitivati se. Možda ću dobiti nekoliko odbijenica, ali to mi nije ni važno. Ja, Gordon Smith, Neil Murray i John Brown razgovaramo o igračima i mogućim metama na tržištu. Zatim je na Craigu da odobri ili odbije. Čak i ako zadržimo Nikicu, trebamo još jednog napadača."

U otočkim medijima spominje se da bi menadžer QPR-a, Mark Hughes, osim novca, za hrvatskog napadača ponudio i Heidara Helgusona, 34-godišnjeg napadača.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik22.01.2012. u 09:46
    7 mio. je nista.... danas se svaki jadnik prodaje za 20 mio. i vise....
    Obrisan korisnik