Ostali sportovi

Pokrajac protiv Thiaga Silve

Ratko Martinović • srijeda, 08.02.2012.
Pokrajac protiv Thiaga Silve
Foto: Nikola Movrić

Hrvatski UFC borac Igor Pokrajac kao sljedećeg protivnika dobio je Brazilca Thiaga Silvu, protiv kojeg će se boriti 15. svibnja na priredbi UFC FX3 u Fairfaxu.

Ovakav protivnik nedvojbeno govori dvije činjenice - UFC ne štedi našeg borca i UFC respektira njegove dosadašnje dosege u oktogonu. Thiago Silva je sve samo ne bezazlen protivnik. U ovoj organizaciji ima svega dva poraza (kao i u karijeri) i to protiv iznimno renomiranih protivnika i bivših prvaka, Rashada Evansa i Lyota Machide.

Široj javnosti se pak predstavio doping skandalom nakon pobjede protiv Brendona Vere, kada je kao uzorak za analizu poslao životinjsku mokraću. Suspenzija od godinu dana uz kazne dobar je razlog da se u ovom povratku publici oduži impresivnom predstavom, a da se takvo što ne dogodi tu je Pokrajac.

Vera je otkazao već ugovoren okršaj zbog ozljede i time će gledatelji moći svjedočiti jednom vrlo otvorenom okršaju između dva agilna udarača. Brazilac će biti lagani favorit, no već je više puta dokazano da Pokrajac može svakoga svladati ukoliko prezentira svoj maksimum.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!