Rukomet

Kozina: "Mogli smo i bolje"

Ivana Strahija • ponedjeljak, 13.02.2012.
Kozina: "Mogli smo i bolje"

Odlični rezultat Nexea u Magdeburgu, poraz od svega -2 (31:33), i dalje je glavna priča u rukometnim krugovima. Našičani su time dobili dodatnu dozu samopouzdanja pa s velikim nestrpljenjem očekuju uzvrat na domaćem parketu u subotu. Prije toga treba odigrati s Bosnom, u sklopu SEHA lige, što će biti sjajna uvertira za subotu…

Na sam Dan zaljubljenih Nexe će dočekati Bosnu, posrnulog regionalnog ligaša iz Sarajeva. Klub koji je zbog lošeg financijskog stanja ostao bez cijele ekipe kao i trenera Irfana Smajlagića, čije je mjesto preuzeo Zdenko Antović.

Ipak, nikoga ne treba podcijeniti, naglašava Krešimir Kozina, pivot Nexea: "Bosna je ostala bez dosta igrača,a klub je u dosta lošoj situaciji. No, mi moramo odigrati kvalitetnu i koncentriranu utakmicu kako bismo ostvarili pobjedu i upisali nove bodove. Pozivam sve naše navijačice i navijače da u što većem broju dođu na utakmicu s Bosnom, podrže nas i odvedu do nove pobjede."

Vezane vijesti

Nakon teške i zahtjevne utakmice u Njemačkoj, Bosna će kao nešto lakši protivnik sigurno dobro "sjesti" Našičanima. O akciji Magdeburg Kozina, strijelac tri pogotka, kaže: "Moramo biti zadovoljni rezultatom premda ostaje žal za nekim situacijama koje smo mogli i bolje odigrati. Na početku utakmice smo bili impresionirani protivnikom no, kasnije smo odigrali ravnopravnu utakmicu. Sve u svemu, ovaj smo rezultat pošteno zaslužili. Magdeburg je velik i poznat klub, oni su i dalje favoriti za prolaz u četvrtfinale. Mi ćemo dati sve od sebe kako bi naša europska priča potrajala što duže."

Magdeburgov Slovenac Jure Natek međutim ima drukčiju ideju: "Subotnja utakmica sigurno nije bila naša najbolja, zato ćemo u Hrvatskoj biti mnogo bolji i koncentriraniji. Magdeburg je sigurno jači od Nexea i ne sumnjam u naš prolaz u četvrtfinale Kupa EHF-a."

SEHA liga, 16. kolo
Nexe – Bosna, utorak 14. veljače 19 sati

Kup EHF-a, osmina finala
Nexe – Magdeburg, subota 18. veljače 19 sati

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!