Nogomet

Pamić: "Ne želim bojažljivu Istru"

Josip Piršljin • subota, 18.02.2012.
Pamić: "Ne želim bojažljivu Istru"
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Danas je na rasporedu prvi susret četvrtfinala Hrvatskog kupa između Dinama i Istre 1961, a uoči utakmice trener Istrana Igor Pamić najavio je kako će njegova momčad ići na pobjedu.

Umjesto prvog kola u nastavku MAXtv Prve lige, nogometaše Dinama i Istre danas očekuje susret četvrtfinala Kupa. Utakmica se igra na stadionu Aldo Drosina, no službeno je domaćin momčad Ante Čačića.

Iako je danas Istra trebala igrati protiv Lučkog, prvu službenu utakmicu u novoj godini Puljani igraju protiv vodećeg sastava prvenstva. Ipak, trener Igor Pamić smatra kako cilj ostaje isti.

"To ne mijenja stvari. Nama pristup ostaje isti, idemo po pobjedu. Nitko nam ne može braniti da razmišljamo o izbacivanju Dinama iz Kupa. Ekipu pripremam tako da napadne Dinamo", rekao je Pamić.

Trener Istre je svjestan jačine današnjeg suparnika, no to ga ne obeshrabruje: "Iako su oni definitivno najjači klub u Hrvatskoj, mi ćemo pokušati sve da ih u subotu pobijedimo. Bit će i puno naših navijača pa bih volio da im se pobjedom odužimo i da u dobrom raspoloženju krenemo u prvenstvo", kazao je.

Pamić od svojih igrača očekuje hrabru predstavu i smatra kako će dobar rezultat u ovom susretu biti poticaj igračima za nastavak prvenstva. "Svakako ćemo imati respekt prema protivnicima, ali ne želim više bojažljivu Istru, želim hrabru momčad. Moramo izbaciti gubitnički mentalitet iz glave", rekao je.

Istarski prvoligaš ima dosta problema s ozljedama. Još se ne zna hoće li braniti Mance ili Prskalo, a ogled s Modrima vjerojatno neće od prve minute započeti Alen Pamić i Stipe Bačelić-Grgić.

O rješenjima u napadačkom redu Pamić je rekao: "U napadu nam nedostaje Primorac, tako da će na toj poziciji zaigrati vjerojatno Belle, ali mogu i Križman ili Roce". Igrač Dinama na posudbi u Istri Tomislav Barbarić ipak neće nastupiti protiv svog kluba jer prema riječima Pamića još nije u pravoj formi.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • vlacng18.02.2012. u 14:37
    Napadacki igrati protiv dinama bilo koja ekipa u hnl nema sanse..
    vlacng