Nogomet

Rangersima blokiran dolazak pojačanja

Mišo Gulić • subota, 18.02.2012.
Rangersima blokiran dolazak pojačanja
Foto: Ante Pažanin

Unatoč željama menadžera Allyja McCoista Rangers nije uspio angažirati nova pojačanja, a zabrana bilo kakvih transfera posljedica je pokrenutog stečajnog postupka.

Iako su u posrnulom škotskom velikanu Glasgow Rangersu pokušali iskoristiti posljednje sate prije nego li su "vlast" predali agenciji za upravljanjem nad stečajnim postupkom, sve je ostalo tek na pokušaju, jer je vodstvo lige stopiralo cijeli proces.

Daniel Cousin je trebao biti novo napadačko rješenje, a razvoj situacije je potpuno iznenadio Allyja McCoista koji je rekao: "Daniel je jako šokiran s razvojem situacije, a jednako raspoloženje vlada i među nama ostalima u klubu."

Ipak, trener se nada da bi se stvari mogle promijeniti u njihovu korist: "U ovom trenutku on trenira s momčadi i nalazi se na internom spisku za utakmicu. Još ima nade da će savez potvrditi ovaj transfer. Nadam se da ćemo se uspješno provući kroz sve birokratske zavrzlame."

"Igrači žele da se on priključi, mi želimo da se on priključi i što je najvažnije i Daniel se želi priključiti našoj momčadi" dodao je trener Rangersa.

Službeno priopćenje izdalo je i vodstvo lige: "Prema odredbama iz Pravilnika, Upravno vijeće lige je jedino nadležno za verificiranje ugovora svih igrača, međutim u navedenom slučaju taj je zahtjev odbijen. Nadalje, niti jedan igrač koji nema takvo odobrenje ne može nastupati u Premier ligi. Nogometni klub Rangers ima pravo žaliti se na ovu odluku sudskog vijeća Škotskog nogometnog saveza."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!