Nogomet

Heynckes: "Alarm za uzbunu gori"

Vedran Filipović • četvrtak, 23.02.2012.
Heynckes: "Alarm za uzbunu gori"
Foto: EPA

Valentin Stocker šokirao je Bavarce u 88. minuti susreta, ostavio pitanje pobjednika konačnog sraza potpuno otvorenim te razveselio svog trenera Heika Vogela.

"Nisam zadovoljan s prvim dijelom, nismo pružili dovoljno volje i želje u napadu. Na odmoru sam rekao momcima da imamo dobar posjed lopte, ali da moramo nešto i napraviti s njime", izjavio je strateg Švicaraca Heiko Vogel iako je Basel u prvih 45 minuta pogodio dvije vratnice.

"Drugo poluvrijeme bilo je mnogo bolje, a moram priznati da sam imao sreće sa zamjenama. Ukoliko zabijemo gol na Allianz Areni, mislim da će im biti vrlo teško, u sjajnoj smo poziciji za prolaz u četvrtfinale", završio je Vogel.

Vezane vijesti

Trener gostiju Jupp Heynckes žalio je za propuštenim prilikama, no smatra kako rezultat i nije toliko loš. "Morali smo povesti na početku kada smo imali dvije ogromne šanse. U ovakvim utakmicama to se jednostavno mora iskoristiti. Nismo imali sreće, no ne mogu kriviti igrače koji su bili odlučni i karakterni", kaže strateg Bavaraca.

"Trenutačno radimo puno pogrešaka. Alarm za uzbunu je upaljen, ali imamo uzvrat u kojem sve možemo ispraviti. Nismo u idealnoj poziciji, no svakako možemo slaviti s 2:0 kod kuće".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik23.02.2012. u 12:14
    niti jedan klub nije toliko ovisan o jednom igraču kao Bayern o Schweinsteigeru...e moj Heynckes
    Obrisan korisnik