Nogomet

Gerrard: "Poticaj koji Engleska treba"

Maj Gašparac • subota, 25.02.2012.
Gerrard: "Poticaj koji Engleska treba"
Foto: Kristijan Komarica

Steven Gerrard prokomentirao je kako odlazak Fabija Capella nije nužno loša stvar te otkrio kako ima želju postati kapetanom engleske reprezentacije.

Engleski reprezentativac Steven Gerrard prokomentirao je odlazak izbornika Fabija Capella. 31-godišnji vezni igrač bio je iznenađen tim raspletom, no smatra kako dolazak novog izbornika može biti i dobra stvar.

"Ne mislim da će to utjecati na englesku reprezentaciju", izjavio je za BBC. "Doći će novi izbornik i to će biti svjež početak za sve. Možda je to poticaj koji trebamo za uspješno ljeto", smatra igrač Liverpoola.

Gerard je očekivao duži ostanak 65-godišnjeg trenera na klupi Engleske: "Naravno da sam bio iznenađen njegovim odlaskom. Mislio sam da će ostati do kraja svojeg ugovora i onda krenuti dalje", izjavio je.

Nakon što je kapetanska vrpca oduzeta Johnu Terryju, smatra se da će ga na toj poziciji naslijediti upravo Gerrard: "Ukoliko mi ponude, naravno da ću prihvatiti. Bio bih vrlo ponosan."

"To nije moja odluka, prvo će o tome odlučivati privremeni izbornik Stuart Pearce, a nakon njega netko drugi. No, ja bih htio biti kapetan", zaključio je Gerrard.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Mihalj29.02.2012. u 08:45
    nema goreg čovjeka za kapetansku traku. kao lider koji nestane u važnim tekmama
    Mihalj
  • Obrisan korisnik25.02.2012. u 18:16
    e ako ste vec terrya odhebali svojim glupim propisima,mislim da bi bilo glupo izabrati nekog drugog pored gerrarda za kapitena i ne govorim to samo zato sto je igrac liverpoola vec zato sto je covjek rodjeni lider
    Obrisan korisnik