Nogomet

Pamić: "Sanjam najbolju utakmicu"

Josip Piršljin • utorak, 06.03.2012.
Pamić: "Sanjam najbolju utakmicu"
Foto: Aldo Šuran

Istra 1961 u srijedu igra uzvratnu utakmicu četvrtfinala Hrvatskog kupa protiv Dinama, a na Maksimiru gdje će biti domaćini, Istrani žele pretvoriti 1:1 iz prvog susreta u konačnu pobjedu.

Igrače Igora Pamića očekuje uzvrat četvrtfinala Kupa u kojima će plasman među četiri najbolje ekipe pokušati izboriti preko favoriziranog Dinama. Trener Puljana priželjkuje jednu od boljih predstava svojih igrača.

"Pokušavam se ne opterećivati previše ovom utakmicom, a to želim prenijeti i na igrače da bi mogli biti opušteni i pravi. Molim Boga da mi igrači budu raspoloženi, a tada Dinamu neće biti lako. Sanjam da ćemo odigrati najbolju utakmicu do sada i taj san mi nitko ne može oduzeti", rekao je Pamić.

Trener Istre je najavio drukčiju igru nego što je bila protiv Varaždina u prvenstvu: "Izmjena u ekipi će biti, ali sastav ću igračima objaviti tek na dan utakmice u 11 sati. Izmjene ću napraviti i u sustavu igre u odnosu na Varaždin jer se radi o jačem suparniku i drukčijoj utakmici", kazao je.

Stoper Istre Slobodan Stranatić upozorio je na najveću opasnost koja prijeti iz Dinamovih redova: "Od Dinamovih napadača najopasniji je Fatos Beqiraj kojeg je teže čuvati od Ivana Krstanovića", rekao je.

"Mislim da će ovo biti jedna jako dobra utakmica. Mi smo u jednoj dobroj formi unatoč nekim propustima sa Varaždinom, ali to što se događalo uoči te utakmice nije bilo lako smireno proživjeti. Za svakog igrača je najteža neizvjesnost o tome hoće li se utakmica odigrati ili ne", zaključio je Stranatić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik06.03.2012. u 20:04
    Hahahahahah ma najjači su mi ovakvi koji se nađu pisati da se nema ko suprotstaviti Dinamu...pa legendo Dinamu se može i Varteks suprotstaviti sa onakvom igrom kao što su igrali u Puli ...šta je taj Dinamo sa Marsa pa su svi igrači nadljudskih snaga !? ..brukaš se sa ovakvim jadnim komentarima..
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik06.03.2012. u 19:54
    Malo lici na govor Martina Lutera Kinga...Moze on sanjati sta ga volja ali nema on kvaliteta da se suprostavi Dinamu.
    Obrisan korisnik