Rukomet

Vujović: "Važno mi je da dođu s Balićem"

Safet Ademi • srijeda, 07.03.2012.
Vujović: "Važno mi je da dođu s Balićem"
Foto: Davor Sajko

Rukometaši Zagreba u četvrtak, 8. ožujka, u Skoplju protiv Vardara igraju derbi SEHA lige. Čelnici crveno-crnih očekuju punu dvoranu i podršku publike kako bi uveličavali taj rukometni dan...

Trener Vardara Veselin Vujović na konferenciji za medije izjavio je da će njegovi rukometaš dati sve od sebe kako bi pobijedili Zagreb, neovisno o tome hoće li gosti doći u najjačem sastavu.

"Zagreb s Balićem i Zagreb bez Balića su različite momčadi. Meni je jako važno da oni da dođu s njim. Ako moji igrači uspiju zaustaviti genijalnog igrača poput Balića, to će nam mnogo značiti", rekao je Vujović u najavi utakmice.

Brine ga još jedno ime iz zagrebačkih redova: "Osobno bih volio da Zagreb bude bez Kopljara jer trenutačno je on jedan od najtraženijih desnih vanjskih u Europi. Ali najbolje bi bilo da nam gosti nam dođu s najjačim sastavom. Tako bi Vardar vidio u kakvoj je formi i koliko je doista spreman za završni turnir".

"Budući da nemamo imperativ pobjede, to znači da nećemo biti opterećeni rezultatom, a to znači da smo tada najopasniji", dodao je Vujović.

Upitan za snagu svoje ekipe, Vujović kaže da su i oni neko ime u rukometu: "Respektiramo protivnika, ali i mi imamo ime. U svojim redovima imamo reprezentativce Makedonije, Srbije, Crne Gore i Hrvatske. Mene motivira ovaj protivnik i njihovi rezultati. Trebamo naći formulu za uspjeh".

"Ovo je balkanski derbi, koji zaslužuje punu dvoranu. Naš cilj je bio da se plasiramo na Final Four, tako da smo matematički to i postigli. Htjeli bismo u polufinalu izbjeći Zagreb", rekao je kapetan Vardara Filip Lazarov.

Utakmica Vardar Pro – Zagreb igra se u četvrtak u dvorani Kale s početkom od 18:00. Ulaz je besplatan kao i do sada pa sve do kraja sezone u SEHA ligi. Tako su iz Vardara pozvali svoje navijače da dođu u velikom broju i bodre svoje ljubimce.

SEHA liga, skupina A

1Motor Zaporožje 10314:274+4024
2Vardar Skoplje 10319:291+2824
3Prešov 10262:242+2015
4Vojvodina 10269:265+415
5Nexe Našice 10299:268+3112
6BSU 10235:358-1230

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!