Nogomet

Leko: "Fali nam završni 'pas'"

Josip Tolić • četvrtak, 08.03.2012.
Leko: "Fali nam završni 'pas'"
Foto: Davor Sajko

Nakon dramatičnog prolaska u polufinale Hrvatskog nogometnog kupa nogometaši Dinama prokomentirali su utakmicu s Istrom 1961. Svi se slažu kako je utakmica trebala biti riješena prije kaznenih udaraca te da je lutrija otišla na njihovu stranu.

Jerko Leko žali za propuštenim prilikama u jučerašnjih 90 "regularnih" minuta dvoboja s Istrom: "Ušli smo u utakmicu vrlo motivirani i dobro smo započeli susret. Naravno da ništa nije bilo riješeno kada smo postigli taj prvi gol, imali smo dosta šansi, ali na žalost nismo uspjeli postići drugi pogodak. Kada se igra na penale to je uvijek sreća, a mi smo imali sreće danas."

Šime Vrsaljko: "U drugom poluvremenu nesvjesno smo se povukli, ali najvažnije je da smo ostvarili pobjedu. Teško je igrati protiv ekipe koja sa 6-7 igrača igra u 5 metara jer je to vrlo teško probiti. Na kraju smo došli do penala, kako svi kažu to je uvijek sreća, a srećom sve je dobro završilo."

"Cijela momčad puno trenira i puno radimo na igri, razgovaramo s trenerom i mislim da će to sve s vremenom biti još i bolje. Pred nama je sad prvenstvena utakmica protiv Lučkog, a ovo je period kada u tjedan dana imamo čak tri utakmice."

Smatra da momčad ima problema u ugrožavanju protivničkih vrata: "Imali smo dvije utakmice u samo nekoliko dana, danas smo dobro igrali i najbitnije je da smo dobro ušli u utakmicu. Imali smo šanse, sad treba analizirati cijelu utakmicu. Mi radimo sve dobro na 20 metara, a onda kad dođemo na 10 metara padne nam malo taj završni 'pas', kao i šutevi."

Strijelac autogola Josip Pivarić smatra da su jedanaesterci lutrija, a momčad ih je uvježbavala uoči utakmice: "Ne znam što bih rekao, žao mi je što se to tako dogodilo. Na kraju smo ipak pobjedili, jučer smo puno vježbali penale i pucali. Kada dođe do faze da se pucaju penali, onda je to lutrija. Mi smo trebali zabiti drugi pogodak, međutim nismo uspjeli."

Osvrnuo se i na idućeg protivnika u Hrvatskom nogometnom kupu te mogućeg u finalu: "Sad nas čeka momčad Zagreba, a naravno da idemo po pobjedu i prema finalu. Što se tiče protivnika u finalu, Osijek je nezgodna momčad, ali svejedno je s kim ćemo igrati. Vidjet ćemo sve kad za to dođe vrijeme."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik08.03.2012. u 13:16
    a kad i koja lopta dođe naprijed do rukavine ili bečiraja, u zadnje vrijeme i sylvestra, onda ta toljaga ne zna zabiti.. rukavina je mogao sebi iskopati grob još u prvom kolu l.p. protiv reala.. a ni ovi ostali ne zaostaju..
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik08.03.2012. u 12:26
    možda pomogne http://2.bp.blogspot.com/_cNMGcUju8JI/TCUyxf5d5pI/AAAAAAAAF7A/AjbO8H6FL0k/s1600/happy-dog-mt.jpg
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik08.03.2012. u 11:17
    puni azili pasa a njima fali...
    Obrisan korisnik