Nogomet

Čech: "Sada se sve mijenja"

Borna Rupnik • četvrtak, 15.03.2012.
Čech: "Sada se sve mijenja"
Foto: EPA

Igrači Chelseaja nisu skrivali entuzijazam nakon velike pobjede nad Napolijem u osmini finala Lige prvaka. Slavlje nakon produžetka moglo bi predstavljati prekretnicu u sezoni, vjeruju na Stamford Bridgeu...

Chelsea je pred svojom publikom u Londonu hvatao i uhvatio prednost Napolija iz prve utakmice osmine finala Lige prvaka. Nakon produžetka i pogotka Ivanovića za 4:1 i prolaz među osam najboljih momčadi Starog kontinenta, igrači engleskog kluba dobili su dodatni poticaj za nastavak natjecanja.

David Luiz: "Bila je to nevjerojatna noć u nevjerojatnoj atmosferi. Pokazali smo pravi mentalitet i karakter, napokon nam se vratila vjera u sebe. Pokazali smo da smo ponovno Chelsea".

Vezane vijesti

"Ovo je bio susret na razini onih protiv Liverpoola 2008. godine ili Barcelone i Bayerna tri godine prije, s obzirom na okolnosti i poraz 3:1 u prvoj utakmici. Na kraju je zasjala naša želja", izjavio je Frank Lampard, jedan od "stare garde" Bluesa.

"Nismo cijelo vrijeme igrali lijepo, ali smo igrali tako da dođemo do traženog rezultata, protiv vrlo dobre momčadi. Zaslužili smo proći zahvaljujući prikazanoj energiji i volji", smatra engleski reprezentativac.

U uvodnim je minutama uzvrata puno posla imao Petr Čech, koji je tako pomogao svojim suigračima ostati "na životu". Češki čuvar mreže pobjedu nad Talijanima smatra izrazito važnom pred nastavak sezone.

"U sezoni u kojoj nam ništa nije išlo onako kako smo zamislili, ovo je trenutak u kojemu se sve mijenja. Moramo se iskazati na terenu i napraviti prave stvari, to je uloga starijih igrača. Ovo nam je primjer koliko dobri možemo biti ako radimo stvari kako treba", rekao je Čech.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • xavice15.03.2012. u 20:36
    kakve to veze ima? čovjek je s portom napravio sezonu iz snova, nije čovjek kriv što se u chelseaju rješavaju mourinha i hiddinka ko u hajduku? a di matteo je stai prekaljeni trenerski lisac? daj molim te..koliko je mou imao godina kada je osvojio obe lige prvaka, xavi je igrao s guardiolom u ekipi... [više na forumu]
    xavice
  • Obrisan korisnik15.03.2012. u 15:12
    a kako bi ga i prihvatili kad je samo koju godinu stariji od njih. nije taj imao nikakav autoritet. pogotovo kod starije ekipe.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik15.03.2012. u 14:58
    Odjednom su svi proigrali... Ispada kao da pod Villasom Boasom nisu htjeli igrati. Nema tu, ako te svlačionica ne prihvati ode sve u...
    Obrisan korisnik