Nogomet

Čarobna frula i dalje maksimalna

Sponzorirani članak • srijeda, 21.03.2012.
Čarobna frula i dalje maksimalna

U Nogometnom centru Šalata odigrane su utakmice u Ligi managera, Ligi Velesajam, Ligi veterana i Ligi JUFS...

Liga managera

Skupina A

Studio Moderna pobijedila je momčad Končar Instituta 8:1. Bila je to zaslužena pobjeda Studija koji je dominirao tijekom cijele utakmice i gotovo je svaku šansu pretvorio u pogodak. Končar se mogao zadovoljiti samo utješnim pogotkom.

HR Graditelji bili su bolji od ekipe Lenova rezultatom 9:3. Na početku obje su momčadi bile podjednake, a pogoci su se postizali na obje strane. Zatim Graditelji preuzimaju inicijativu te u prepoznatljivom stilu preuzimaju vodstvo, a nakon toga dolaze do poveće rezultatske razlike, što je bilo dovoljno za nova tri boda.

IP Media svladala je sastav Cro Docsa 1:0. Bila je to tvrda utakmica u kojoj je Media prva postigla pogodak u prvom dijelu te tu prednost držala sve do kraja utakmice. Ericsson je pobijedio Meteor Đakovo 3:0.

Emmezeta je nadvisila momčad HPB-a 6:2. Prva je povela te je to vodstvo držala sve do polovice drugog dijela kada HPB dolazi do izjednačenja. Iako se očekivalo da će tada HPB preuzeti inicijativu, dogodilo se suprotno. Emmezeta postiže brzi pogodak, nakon kojeg HPB sve više tone, a Emmezeta to koristi za postizanje još nekoliko pogodaka.

Rezultati:
Studio Moderna – Končar-Institut 8:1 (Kaleković 4, Lučić 2, Banušić, Novak; Habijan)
HR Graditelj – Lenovo 9:3 (Kozina 3, Močibob 2, Radman 2, Gudek, Jurekić; Filipović, Doljanin, Živković)
IP Media – Cro Docs 1:0 (Balen)
Ericsson – Meteor Đakovo 3:0
Emmezeta – HPB 6:2 (Talić 2, Suhalj, Bičanić, Jukić, Pernar; Cindrić, Krnić)

Skupina B

Agrokor je poražen od momčadi Sportskih novosti 2:9. Iako je Agrokor krenuo vrlo dobro postigavši jedan rani pogodak, to je bilo gotovo sve što je napravio ovog susreta. Sportske novosti prikazale su izvrsnu igru i mogle su ostvariti puno bolje rezultate da su dolazili u ovako respektabilnom sastavu. Ovaj se rezultat zasigurno može proglasiti iznenađenjem kola.

Končar Ket je poražen od momčadi Ine 3:7. INA je započela vrlo dobro, no nakon nekog vremena opustila se te Ket dolazi do izjednačenja. Nakon toga Ina se budi te na krilima Abramovića i ostalih zaslužnih dolazi do nove pobjede.

Dom Gradnja poražena je od momčadi Siemensa 2:5. Krenula je vrlo dobro te prva postigla pogodak, no Siemens nije dugo čekao na odgovor te je izjednačio samo minutu poslije. Od tada kreće puno bolja igra Siemensa koji postiže nekoliko pogodaka, što je bilo dovoljno za novu pobjedu. Turbo Šport poražen je od momčadi OIV-a rezultatom 0:3.

Rezultati:
Agrokor – Sportske novosti 2:9 (Jelavić 2; A. Gligora 3, Stojanović 2, D. Gligora, Stjelja, Mikec)
Končar Ket – Ina 3:7 (Ožanić, Lovretić, Malečić; Abramović 2, Škrgatić 2, Šimić, Motik, Letina)
Turbo Šport – OIV LM 0:3

Liga Velesajam

Liga Velesajam 1

Tor Fabrik pobijedio je momčad Park Avenije 5:4. Bila je to vrlo dobra utakmica u kojoj su i jedna i druga momčad lako mogle doći do pobjede. No, veća koncentracija momčadi Tora na kraju je presudila te je ona zasluženo proslavila svoju prvu pobjedu.

U drugom susretu sastale su se momčadi IP Medije i Kamgrada. U utakmicu je bolje krenuo Kamgrad koji je postigao rani pogodak. IP Media budi se te jednim solo-prodorom Kalcine stiže do izjednačenja. Poslije se sve zasnivalo na pokušajima koji nisu pretvoreni u pogotke.

Rezultati:
Tor Fabrik – Park Avenija 69 5:4 (Pomahač 2, Šaban 2, Idrizi; Damaška 3, Kondić)
IP Media LM – Kamgrad 1:1 (Kalcina; Begić)

Liga Velesajam 2

Gastroprojekt je stigao do nove pobjede protiv momčadi Biro Pule rezultatom 3:2. Gastroprojekt je krenuo vrlo dobro te postigao pogodak za rano vodstvo. Biro se nije predao te je postigao izjednačujući pogodak do kraja poluvremena. U drugom dijelu bolje je zaigrao Gastroprojekt te ubilježio još dva pogotka koji su bili dovoljni za novu pobjedu.

Cap Cap i CB Virus remizirali su 0:0. Viđeno je puno prilika na obje strane koje na kraju nisu okrunjene pogotkom. Sve u svemu, zaslužena podjela bodova.

Riječ života poražena je rezultatom 0:5 od momčadi Kvazar bara. Kvazar je prikazao vrlo dobru igru te izvrsnim akcijama stigao do tri pogotka u prvom dijelu. U drugom dijelu priču je dovršili još dvama pogocima. Foic je pobijedio Uljanik 3:0.

Caffe de Colombia pobijedila je momčad Mate Balote 2:1. Colombia je krenula vrlo dobro te sredinom prvog dijela stigla do pogotka. Drugi dio bio je sličan prvom; prikazana je dobra igra Colombije koja ponovo postiže pogodak. U posljednjih je pet minuta Balota stigla do jedinog pogotka na utakmici.

Rezultati:
Gastroprojekt-CB Pablito – R.I. Biro Pula 3:2 (Knez, Smolčić, Tabaković; Čorak 2)
Cap Cap – CB Virus 0:0
Riječ života – Kvazar bar 0:5 (Blažević 2, Cesarec 2, Botteri)
Foic 69 – Uljanik 3:0
Caffe de Columbia – Mate Balota 2:1 (Prodanović 2; Kondić)

Liga Velesajam 3

CB Joker pobijedio je ŠD HRT 5:1. Bila je to vrlo dobra igra Jokera koji je od početka igrao vrlo dobro te je svoje šanse znao pretvoriti u pogotke. Iako ni HRT nije izgledao loše na terenu, falilo mu je koncentracije u završnom dijelu akcija.

Mršavi psi remizirali su protiv CB Čarlija odigravši 1:1. Bila je to tvrda utakmica u kojoj nijedna momčad nije uspjela lijepe akcije pretvoriti u pobjedonosni pogodak.

CB Ex poražen je od momčadi Elektro-tima 2:4. Elektro-tim krenuo je vrlo dobro te iznenadio suparnika sa svoja rana tri pogotka u prvom dijelu. Drugi je dio pripao Ex-u, međutim, puno bolja igra Elektro-tima u prvom dijelu označila je pobjednika susreta.

Rezultati:
Twins – Excelente bar 0:3
MNK Arena – Teatro 0:3
CB Joker – ŠD HRT 5:1 (Perica 2, Ljubić 2, Beširević; Vurnek)
Mršavi psi & Muzej Kvarta – CB Čarli 1:1 (Klakočer; Junković)
CB Ex – Alfa Omega Elektro-tim 2:4 (Smoljan 2; D. Pavičić 2, Pavičić, Frljić)

Liga veterana

Vodeća je momčad lige SC Flegar koja je u posljednjem susretu pobijedila momčad Labuda Zagreb 4:3. Prikazana je vrlo uzbudljiva utakmica u kojoj je prvi poveo Flegar te do određenog dijela utakmice imao tri boda "u džepu". No, nakon toga uslijedilo je buđenje Labuda koji stiže do izjednačenja samo dvije minute prije kraja susreta. Iako se očekivalo da će tako i završiti, u posljednjim sekundama utakmice Flegar dolazi do važne pobjede.

Druga je momčad lige GSKG koji je u posljednjem kolu poražen od momčadi Turbo Športa rezultatom 0:2. Bila je to vrlo zanimljiva utakmica u kojoj je i GSKG mogao doći do pobjede, međutim, veća koncentracija momčadi Turbo Športa na kraju je odlučila te iz ove utakmice oni odlaze s punim plijenom.

Treća je momčad lige Čarobna frula koja u pet odigranih susreta ima svih pet pobjeda. U posljednjem je susretu pobijedila vrlo dobru momčad Roka&Akademije 7:4. Od početka se Čarobna frula nametnula te pokazala da je došla po tri boda. Na samom početku odvojila se na tri pogotka razlike, što joj je bilo dovoljno za kontroliranje utakmice. Na tome nisu stali, već su postigli još nekoliko pogodaka koji su bili dovoljni za maksimalan učinak u pet kola.

Sredinu tablice drže momčadi Voltina i Bo fore, dok su na začelju Labud i Croatia Airlines.

Rezultati:
Night Club Roko&Akademija – Čarobna frula 4:7 (Marić 3, Štefanec; Marijan 3, Šumić 2, Lovretić, Rizvan)
Horvati Mešić com – Mlin Julia&5 Group 1:1 (Milković; Lončar)
CB Enigma – KM Kapital 2:5 (Maković, Vadlja; Ivičić 3, Lijović, Andrić)
Turbo Šport – GSKG 2:0 (Tomić, Gjurinić)
Croatia Airlines – Voltino 1:4 (Caganić; Perić 2, Bačani, Anić)
Telegra – 5-6 Bofora ZP 3:3 (Milotić, Bilinovac, Bujan; Okić 2, Vlahović)
Labud Zagreb – Stomatološki centar Flegar 3:4 (Runbak 2, Kostreš; Vučić 2, Mandarić, Borzić)

Liga JUFS

Pekarne Klara prva su momčad lige. U posljednjem susretu pobijedili su momčad Team AZO-a čak 9:0. Od početka se vidjelo da su Pekarne krenule vrlo dobro u utakmicu te su na taj način i rano stigle do pogotka. Što je vrijeme više odmicalo, sve se više punila mreža Teama.

FSB je druga momčad lige koja je u posljednjem susretu pobijedila momčad Singa 5:3. FSB je postigao dva rana pogotka, no Sing se probudio te dostigao tu prednost. FSB lijepim akcijama ponovo je došao do vodstva postigavši još tri pogotka.

Treća je momčad lige Electrolux koji je u posljednjem kolu svladao momčad Nove TV rezultatom 6:2. Electrolux je od samog početka dominirao utakmicom, tako da je protivniku ostalo malo prostora kako bi ih uspio ugroziti. Bila je to zaslužena pobjeda.

Sredinu tablice drže momčadi Erste Banka i Diva, dok su na začelju momčadi Nove TV i Team AZO-a. Najbolji je strijelac lige Matezić (OIV) s 15 golova.

Rezultati:
Udruga 'U čast svim dobrim ljudima' – Erste Bank 0:2 (Oreščanin 2)
Div d.o.o. – OŠ Josip Račić-Srednjaci 0:2 (Roso, Spajić)
Kaufland – Ralu Logistika 7:1 (Šimić 3, Zubak 2, Smolčić, Markelić; Krešić)
Pekarne Klara – Team AZO 9:0 (Rašić 5, V. Manojlov 2, Pavleković, Farkaš)
FSB – Sing 5:3 (Čorak 2, Brekalo 2, Pirić; Sučić, Gotovac)
Electrolux – Nova TV 6:2 (Bašić, Milić, Pejaković, Zlački, Pavić, Vorkapić; Mikić 2)
ZG Velesajam – OIV -:-

SuperSport HMNL

1Square 1857:41+1637
2Stanoinvest Futsal Pula 1875:56+1931
3Futsal Dinamo 1852:41+1131
4Olmissum 1862:55+729
5Novo Vrijeme 1852:48+427
6Torcida 1856:58-223
7Crnica 1852:58-622
8Vrgorac 1851:58-719
9MNK Osijek 1863:75-1219
10Uspinjača Gimka 1856:86-3011

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

Futsal
Sadržaj se nastavlja