Nogomet

Drogba: "Naučili smo neke stvari"

Ante Dubravac • srijeda, 18.04.2012.
Drogba: "Naučili smo neke stvari"
Foto: EPA

Unatoč velikoj dominaciji i nekoliko vrlo izglednih prilika nogometaši Barcelone su poraženi na gostovanju kod Chelseaja u prvom susretu polufinala Lige prvaka.

Čvrsta i koncentrirana igra u obrani, odličan vratar Petr Čech, neophodna doza sreće i fantastična reakcija Didiera Drogbe bili su potrebni nogometašima Chelseaja da dođu do minimalne prednosti uoči uzvrata polufinala Lige prvaka.

"Bila je ovo odlična igra cijele momčadi. Znali smo da će Barcelona imati veliki posjed lopte, ali isto tako smo znali da će doći i naša prilika," izjavio je nakon susreta Roberto Di Matteo i dodao: "Ova skupina igrača je pokazala odlučnost i hrabrost da se bori protiv jedne od najboljih momčadi na svijetu."

Strijelac odlučujućeg pogotka Didier Drogba samo je kratko rekao: "Naučili smo i poboljšali neke stvari u odnosu na prije tri godine i na kraju smo sretni s konačnim rezultatom."

Odličnom intervencijom u 87. minuti nakon udarca Puyola istaknuo se Petr Čech: "Nismo odigrali savršeno jer je Barcelona imala svoje prilike, ali smo učinili sve što smo mogli. Vrlo teško je održati koncentraciju cijelo vrijeme, a mi smo u tome uspjeli i na kraju smo zaslužili nagradu," zaključio je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik19.04.2012. u 12:27
    kakadu kako se nešto može PONOVITI SAMO JEDANPUT???
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik19.04.2012. u 11:44
    danas sam vidio da je cech jos uvjek top klasa golamana kada ga krene nevjerojatan je sve moze zaustavit,po meni je on igrac utakmice sinoc al eto drgoba je dao gol pa je on odnio to
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik19.04.2012. u 11:15
    Jedan od dvije savršene tekme Chelsea, kakve je tražio Di Matteo, je odigrana... svaka čast Chelseaju!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik19.04.2012. u 10:54
    mislim smješno je to...chelsea je igrala protiv barce jedino kako je mogla i po meni imali su više sreće nego pameti što nisu primili 2 gola... sanchezu se oni promašaji mogu ponoviti samo u  jednoj utakmici, barca jednostavno najbolja, mislim ako je itko jučer malo gledao statistiku udaraca... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik19.04.2012. u 09:14
    jel mozete vise prestat o sucima,zast utorak niste toliko komentirali sudjenje poslije tekme,ljubomora je jebena stvar,sta bih ja sad trebao pljuvat po barci ako nisam njihov navijac,jadno mi je to,daleko su najbolja momcad pa jucer da su zabili sve ono sta bi onda pricali,chelsea je imala dosta... [više na forumu]
    Obrisan korisnik