Nogomet

Terry: "Drogba je bio briljantan"

Lovro Štrbinić • četvrtak, 19.04.2012.
Terry: "Drogba je bio briljantan"
Foto: EPA

Minimalna pobjeda nad Barcelonom stavila je nogometaše Chelseaja u dobar položaj pred uzvrat na Camp Nou sljedeći tjedan, no odluka o finalistu još uvijek je jako daleko. Slično je razmišljanje i kapetana londonskog sastava Johna Terryja, koji poziva na strpljenje i u drugom susretu.

Uspjeh u prvom dijelu borbe za prolazak u finalni susret Lige prvaka došao je za igrače kluba sa Stamford Bridgea nakon strpljive igre tijekom svih 90 minuta. U nekim situacijama imali su i nešto sportske sreće, a svoju najveću priliku iskoristili su preko Didiera Drogbe.

"Mislim da nismo mnogo imali loptu u prvih 15 minuta, ali uz sjajnog Drogbu naprijed te veznu i obrambenu liniju, bila je to sjajna momčadska izvedba", riječi su kapetana Chelseaja Joha Terryja, koji je svjestan dominacije gostiju: "Oni su imali prilike, nekoliko smo ih očistili s crte."

Također, poziva na jednak pristup i jednaku izvedbu sljedećeg tjedna u Barceloni: "Očito je da će i tamo imati prilike, ali pokazali smo da ih se ne bojimo. Još jedna izvedba poput ove i sve će biti dobro. No, znamo da će biti vrlo teško, morat ćemo biti vrlo strpljivi."

Među junacima pobjede kapetan je istaknuo Drogbu, strijelca pobjedničkog pogotka i najveću opasnost za Katalonce u prvih 90 minuta polufinala. "Didi je sjajan na velikim utakmicama. Tijekom vikenda je utjerao strah u obranu Spursa, a večeras je to ponovio. Bio je sam protiv nekih od najboljih braniča svijeta i odradio to briljantno", na kraju će Terry.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • aco07819.04.2012. u 12:47
    BOGBA!!!!
    aco078
  • Obrisan korisnik19.04.2012. u 12:01
    di matteo preporodio chelsea
    Obrisan korisnik
  • ivos19.04.2012. u 11:50
    Ali što glumi ozljede to je čudo jedno, jedino je Busquets veći glumac od Drogbe
    ivos
  • Obrisan korisnik19.04.2012. u 11:31
    svaka čast maršalu titu
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik19.04.2012. u 11:13
    Jedan od dvije savršene tekme Chelsea, kakve je tražio Di Matteo, je odigrana... svaka čast Chelseaju!
    Obrisan korisnik