Nogomet

Pavličić: "Osijek nije zaslužio prolaz"

Lovro Štrbinić • četvrtak, 19.04.2012.
Pavličić: "Osijek nije zaslužio prolaz"
Foto: Hrvoje Knežević

Nogometaši Cibalije nisu uspjeli u uzvratnom susretu polufinala Hrvatskog nogometnog kupa nadoknaditi prednost Osijeka i završili su s ovogodišnjim nastupom u tom natjecanju. U vinkovačkoj svlačionici izmjenjuju se tuga i ponos, a mnogi smatraju kako je prolaz Osijeka u finale nezaslužen.

Pobjeda rezultatom 3:0 prije dva tjedna u prvoj utakmici polufinala Kupa bila je dovoljna nogometašima Osijeka za plasman u finale. Minimalni poraz u Vinkovcima nije ostavio dublji trag po konačni ishod, mada su do početka drugog dijela gosti bili u dosta neugodnoj situaciji.

"Zabili smo golove u najboljem trenutku, sve idealno i onda prvi udarac i gol, nevjerojatno. Katastrofa, tužan sam kao i cijela ekipa. Čestitam Osijeku na prolazu, ali mislim da nisu zaslužili", riječi su Tomislava Pavličića nakon ispadanja iz Kupa, kojeg je potpisao svojim pogotkom Tomislav Šorša.

Jedan od strijelaca za Cibaliju, Ante Vitaić, također nije krio razočaranje. Njegovo viđenje uzvrata je: "Sve do 50. minute bilo je kao u najljepšem snu. Kada smo zabili drugi gol sav sam se naježio, sve nam je išlo po planu. Nažalost, ne mogu vjerovati da su zabili gol iz prve prilike, nevjerojatno. Ponosan sam na nas i našu igru, sigurno smo bolja ekipa od njih, ali imali su više sreće."

Kako je sve išlo po planu napominje i Marin Matoš, koji hvali igru i napravljeni pritisak svoje momčadi. "Nažalost dogodilo se ono čega smo se bojali i na što smo stalno upozoravali, iz jedne kontre dobili smo gol. Mislim kako smo više pokazali i dojma sam kako smo bolja ekipa", zaključio je Matoš, u skladu s mišljenjem cijele svlačionice.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik19.04.2012. u 22:23
    osijek je kuci pobijedio 3:0,sva 3 gola su iz prekida + cibalia promasila penal cibalia kuci pobijedila 2:1  osijek zabio imo 1 sut i 1 gol, ja tu nevidim nista zasluzeno...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik19.04.2012. u 19:47
    Pavličiću, Pavličiću... Osijek ode u Europu na jesen, a Cibalija? Cibalija trenutno i je jača ali izjaviti da je Osijek nezasluženo prošao nakon 3:0 kod kuće. Eeee...
    Obrisan korisnik
  • JosipT519.04.2012. u 15:03
    izgubi 3:0 u gostima kod kluba koji se grčevito bori za opstanak a uz to i grca u dugovima a oni nabrijani krenuli u nastavak prvenstva sa trenerom koji je imao priliku da ih uigra u pauzi i koji je obećavao štošta pa sad izjave da su nezasluženo ispali....a ma okani se nogometa...da u njih nema... [više na forumu]
    JosipT5
  • Ljuke19.04.2012. u 13:23
    Kakav bijednik,kakva tuga od covjeka i sportasa...
    Ljuke
  • Ultras-VK19.04.2012. u 12:47
    cijela njegova karijera je nesportska..
    Ultras-VK