Nogomet

Toplak: "Razočarani, ali ne potišteni"

Ivana Strahija • četvrtak, 19.04.2012.
Toplak: "Razočarani, ali ne potišteni"
Foto: Hrvoje Knežević

Cibalia je u srijedu imala "nemoguću misiju", koja je ostala za taj klub neostvareni san. Vinkovčani naime nisu uspjeli nadoknaditi veliku Osijekovu prednost iz prve utakmice polufinala Kupa...

"Sigurno da jesmo razočarani, no to je zbog toga što nismo prošli u finale Kupa, a ne zbog igre koju smo pokazali. Nismo potišteni", kaže trener Cibalije, koji svojim igračima nema što zamjeriti.

"Momci su odigrali točno onako kako smo se dogovorili i svih 90 minuta utakmice imali inicijativu. Zabili smo prvi pogodak, onda i drugi, sve je išlo u našem smjeru, dok Osijek nije zabio iz svoje prve prilike na utakmici", pojasnio je svoje razmišljanje Samir Toplak.

Neki navijači tražili su zbog ispadanja iz Kupa Toplakovu ostavku, no on smatra da za takva razmišljanja nema mjesta, te kaže da ima punu podršku Uprave: "Otkako sam stigao u Vinkovce, Cibalia je treća momčad prvenstva i druga momčad proljeća, nakon što je bila u zoni ispadanja. Ušli smo među četiri u Kupu, mislim da ti rezultati dovoljno govore."

Jasno je međutim da su se Vinkovčani fizički i psihički potrošili u Kupu, pa će trebati dosta preciznog "uštimavanja" za subotnji sraz sa Zadrom: "Još ne znamo ni ima li možda ozlijeđenih, pričekat ćemo trening u četvrtak da vidimo kakvo je stanje. Naš je novi cilj napad na četvrto mjesto tablice, pa je dobra izvedba u Zadru izuzetno važna", zaključio je vinkovački strateg.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik19.04.2012. u 22:25
    topla:"Otkako sam stigao u Vinkovce, Cibalia je treća momčad prvenstva" da je cibalia 3 u ligi nebi nas brinio toliko taj poraz od osijeka u kupu imali bismo onda svakako europu... al ja i dalje vjerujem u vas da mozete do europe
    Obrisan korisnik
  • Ultras-VK19.04.2012. u 09:47
    kako nema veze...ima veze... razbio je ritam tekme i išao se prilagodit mršiću sa tom zamjenom tomić-radotić. jedino ga može izvuć da je tomić bio mortus ili ozljeđen.
    Ultras-VK
  • Obrisan korisnik19.04.2012. u 09:37
    igrali su muški do primljenog gola... jebiga, primi smo iz prve Osijekove prilike, a to ne možemo nikome pripisivat, možda malo na dušu Toplaka, koji je zamjenio odličnog Tomića za Radotića koji je u prvom dodiru skrivio gol... nema veze...Samo Cibalia !!!
    Obrisan korisnik
  • Ultras-VK19.04.2012. u 09:00
    samire izdajico
    Ultras-VK