Nogomet

Drogba hvali suigrače: "Ni u jednom trenutku nismo se predali"

Ivana Strahija • nedjelja, 20.05.2012.
Drogba hvali suigrače: "Ni u jednom trenutku nismo se predali"
Foto: Kristijan Komarica

Napadač Chelseaja Didier Drogba ima zašto biti presretan, posebno vlastitom izvedbom i pogotkom u 88. minuti, no slavu je nesebično podijelio sa suigračima.

"Moji suigrači nisu se predavali do samog kraja, ova je ekipa zadivljujuća. Želim ovaj pehar posvetiti svim trenerima koji su nas prije vodili kao i svim igračima s kojima sam prije igrao", pun emocija bio je Chelseajev napadač nakon finala Lige prvaka.

Posebne pohvale je Drogba putem ITV-a uputio na račun vratara Chelseaja, Petera Čecha: "Kad je on na golu, možete mu vjerovati." Dok je Drogba dijelio komplimente golmanu, Frank Lampard je kazao: "Volio bih da Drogba ostane. Isto ovo što je učinio večeras radi cijelu svoju karijeru", osvrnuo se na Drogbin mogući odlazak iz redova Chelseaja.

Lampardov suigrač Ashley Cole, autor jednog pogotka u rundi jedanaesteraca, pak se osvrnuo na aspekt sreće te je za BBC rekao: "Zbilja nemam riječi. Mogli smo izgubiti utakmicu s obzirom na broj prigoda koje je Bayern imao. Sreća nas je pomazila, no sreće treba imati u ovom natjecanju ako ga se želi osvojiti. Danas smo sreću maksimalno iskoristili, no zaslužili smo je."

Na novinarsko pitanje, što bi bilo da Čech nije spasio mrežu od udarca Arjena Robbena u 93. minuti s bijele točke, Cole je kazao: "Mislim da nas sreća ni tada ne bi napustila. Istina, to je penal, no s obzirom na momčad koju imamo, imali bismo dovoljno vremena za pogodak."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik20.05.2012. u 20:08
    koji si ti debil...statistika je kurva!! možeš ti imati i igru i prilike i kornere i posjed...ali bitni su GOLOVI! chelsea je apsolutno zaslužija kantu, za sve šta su napravili zadnjih 7-8 godina zato ne baljezgaj gluposti...ajde gledati barcu koja kruži balunon 90 min i ne dade gola... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik20.05.2012. u 17:58
    Ma nema tu nikakve sreće,Chelsea možda igra bunker ali njihova tranzicija u kontru je nevjerojatna,kada bi bunker bilo lako igrat onda bi Malta bila svjetski prvak,nemojte umanjivat ovaj veliki uspjeh,uostalom ako netko dosad nije imao sreće to je Chelsea,2008.izgube naslov na onakav način protic... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik20.05.2012. u 17:25
    ma svaka cast chelsiju na ovakovoj disciplini koju sam samo mogao vidjeti u morinhovim ekipama ili grckoj na euru 2004 to im pripada puna cast jer tako koncentrirano igrat svih 90(120) minuta gotovo nitko ne moze ali da su imali dosta srece to se mora iznjeti jer je gotov nevjerojatno koliko su im... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • telekineza20.05.2012. u 15:40
    Pa di si baš Mikela uspio izvuć kao čovjeka koji nije zaslužio naslov, dobije se dojam da uopće nisi gledao utakmicu pa čovjek je jučer dominirao na sredini terena, a bio je odličan i protiv Barcelone, meni se on jučer najviše od svih svidio, čak više nego Drogba kojemu svaka... [više na forumu]
    telekineza
  • Obrisan korisnik20.05.2012. u 14:11
    jebote pa koju si ti tekmu gledal? pa on je iznudil onaj korner poslije  kojeg je drogba zabio,celo vreme je šarao oko igrača,sam je išao među trojicu,gradil se... bio je lud od svega!
    Obrisan korisnik