Nogomet

Barzagli propušta Hrvatsku, cilja povratak protiv Irske

Ante Zovko • srijeda, 13.06.2012.
Barzagli propušta Hrvatsku, cilja povratak protiv Irske
Foto: EPA

Talijanski izbornik Cesare Prandelli dobio je dobre vijesti od svoje liječničke službe, da oporavak braniča Andree Barzaglija ide bolje od očekivanog.

Branič Juventusa oporavlja se od ozljede stražnje lože koja ga je udaljila s terena 1. lipnja. Iako su liječnici talijanske reprezentacije prvotno prognozirali da će Barzagli propustiti sve tri utakmice u skupini C, čini se da stvari idu nabolje.

Enrico Castellacci, liječnik reprezentacije, izjavio je za službene stranice Talijanskog nogometnog saveza da je povratak moguć protiv Irske u ponedjeljak u trećem kolu.

"Neće biti spreman za utakmicu protiv Hrvatske, ali to smo već znali. Naš cilj je pripremiti ga kako bi bio spreman za utakmicu protiv Irske. Nadamo se da to možemo učiniti jer se situacija razvija povoljnije od očekivanog."

Italija je na otvaranju Eura odigrala 1:1 sa Španjolskom s tri igrača u posljednjoj liniji, a jedan od njih bio je defenzivni veznjak Rome Daniele De Rossi.

EP 2012. - Skupina C

1Španjolska 36:1+57
2Italija 34:2+25
3Hrvatska 34:3+14
4Irska 31:9-80

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik13.06.2012. u 17:02
    italija će bit puno bolja s barzagliem, uigran je s chielliniem i bonucciem, a i de rossi će se onda moči vratiti na svoju prirodnu poziciju.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik13.06.2012. u 15:48
    vidi balloetlija kako se lepo smije,mili dečec :)
    Obrisan korisnik