Nogomet

Krohn-Dehli: "Igrali smo dobro na Ronaldovoj strani, ostavljao nam je dosta prostora"

Josip Piršljin • četvrtak, 14.06.2012.
Krohn-Dehli: "Igrali smo dobro na Ronaldovoj strani, ostavljao nam je dosta prostora"
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Danska je bila u velikoj prilici ostati neporažena i u svom drugom nastupu na ovogodišnjem Euru, no kasnim pogotkom Varele Portugal je odnio sva tri boda. Napadač Krohn-Dehli unatoč porazu bio je ponosan na igru suigrača, a istaknuo je kako im je Ronaldo ostavljao dosta prostora.

Poslije iznenađujuće pobjede nad Nizozemskom u prvom kolu Europskog prvenstva, danski su reprezentativci imali namjeru ostati neporaženi i u susretu s Portugalom. Premda su gubili s 2:0, uspjeli su pogocima Nicklasa Bendtnera izjednačiti, no u posljednjim trenucima im je bod uzeo Silvestre Varela.

Strijelac pobjedničkog pogotka protiv Nizozemske, Michael Krohn-Dehli, smatra kako je njegova reprezentacija zaslužila uzeti barem jedan bod zbog prikazane dobre igre i upornosti.

"Mislim kako smo igrali jako dobro. Nakon što smo pali u zaostatak od 2:0 počeli smo bolje igrati, posebno na strani gdje je bio Cristiano Ronaldo, ostavljao nam je dosta prostora. On bolje igra u napadačkom dijelu nego u obrambenom", rekao je Krohn-Dehli.

Danci se sada moraju nadati kako će u posljednjem kolu izbjeći poraz od Njemačke, a navijat će i za Nizozemsku protiv Portugala. Krohn-Dehli je istaknuo kako im ovog puta sreća nije bila saveznik.

"Kada smo izjednačili na 2:2 bilo je potpuno zasluženo. Bili smo odlični, posebno u drugom dijelu. Mogli smo uzeti bod da smo imali malo sreće, no ona nije bila na našoj strani. Šteta", zaključuje igrač Brondbyja.

EP 2012. - Skupina B

1Njemačka 35:2+39
2Portugal 35:4+16
3Danska 34:5-13
4Nizozemska 32:5-30

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!