Nogomet

Larsson: "Da je Walcott pokušao još tisuću puta, ne bi pogodio"

Borna Rupnik • subota, 16.06.2012.
Larsson: "Da je Walcott pokušao još tisuću puta, ne bi pogodio"
Foto: EPA

Švedski reprezentativci nisu krili razočaranje nakon što ih je poraz od Engleske definitivno izbacio iz borbe za četvrtfinale Europskog prvenstva. Larssona posebno boli pogodak Walcotta, a Ibrahimović krivi i lošu sreću...

Sjajna nogometna predstava Švedske i Engleske u Kijevu završila je loše po izabranike Erika Hamrena. Iako su preokrenuli rezultat i vodili 2:1, ostali su praznih ruku i izgubili šanse za plasman u drugi krug natjecanja.

Na 2:2 nesvakidašnjim je pogotkom izjednačio Theo Walcott, tek što je ušao u igru. "To se događa jednom u životu. Da je pokušao još tisuću puta, ne bi pogodio. To je istina", rekao je Sebastian Larsson.

"Frustracija nije dovoljno jaka riječ za naše osjećaje. Jako smo razočarani jer mislimo da smo bili i malo bolji od Engleske", dodao je.

Prva violina Švedske, napadač Zlatan Ibrahimović, priznaje da je neutralni gledatelj imao u čemu uživati.

"Utakmica je bila fantastična. Držali smo se svog stila igre, ali nismo imali sreće pri primljenim golovima. Šteta je što smo izgubili, nismo to zaslužili. Ne osjećam ništa pozitivno, ovo je tragično", jasan je bio Ibrahimović.

Ipak, zalaganje se Šveđanima ne može zamjeriti, kaže: "Možemo biti ponosni. Dobro smo se držali protiv snažnog suparnika, čak smo i bili bolji. Razlika je samo u tome što su oni zabili tri gola, a mi samo dva".

EP 2012. - Skupina D

1Engleska 35:3+27
2Francuska 33:304
3Švedska 35:503
4Ukrajina 32:4-23

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik16.06.2012. u 17:28
    mislio sam da je taj isakson bolji golman
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik16.06.2012. u 14:28
    za izgubljenu utakmicu mogu zahvaliti isaksonu 2.gol sta je popia ni moja pokojna baba ne bi primila
    Obrisan korisnik
  • Krokodil16.06.2012. u 14:06
    Ma, trebalo je bit 1:1 al takve stvari se desavaju, onaj Svedski prvi krumpir, pa golman nije vidio loptu, sto je bio onak nikakav udarac, i na kraju peta u padu - ova dva Engleska gola jednom u zivotu se daju ko nama Thuram ili Walcott tri komada, al to je car nogometa, nije uvjek onako kolko su... [više na forumu]
    Krokodil
  • Obrisan korisnik16.06.2012. u 13:30
    meni je iskreno zao zlatana koji daje i 110% za repku za razliku od nekih zvijezda i svakom utakmicom pokazuje svoju klasu ali ocigledno da 'sam' nije mogao proc,sjetite se prve utakmice zlatan zabija zlatan kreira sanse ali golova nema
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik16.06.2012. u 11:55
    Zlatan je s naših prostora, otud tolika neobjektivnost.
    Obrisan korisnik