Ostali sportovi

Perković: "Zašto bi bilo jednostavno kada može komplicirano?"

Sportnet • subota, 30.06.2012.
Perković: "Zašto bi bilo jednostavno kada može komplicirano?"
Foto: Kristijan Komarica

Hrvatska atletičarka Sandra Perković ušla je finale bacanja diska na Europskom prvenstvu koje se održava u Helsinkiju, makar rezultat nije bio sjajan...

Sandra Perković je u kvalifikacijama bacanja diska na Europskom prvenstvu u Finskoj bacila 62,01 metar, nakon prijestupa u prvom hicu i premašila normu od 61 metar te ušla u finale.

Za medalje će se boriti sutra, u nedjelju, s početkom u 18:05 sati po lokalnom vremenu (17:05 po hrvatskom vremenu).

Vezane vijesti

"Zašto bi bilo jednostavno kada može komplicirano? Idem ponoviti Barcelonu, kada sam bila loša u kvalifikacijama, a dobra u finalu", prokomentirala je Sandra Perković poslije kvalifikacija.

"Konkurencija je jaka, njemačke su predstavnice napravile pravu opsadu. Sve će se one boriti za zlato, kao i ja. Nadam se da će u finalu biti drugačija priča", dodala je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik30.06.2012. u 19:26
    Sjajno sandra bitno je finale - u finalu je sve moguče i disk može letjeti i vrlo dalek to si ovve sezone puno puta pokazala
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik30.06.2012. u 13:25
    ... i ovaj drugi hitac je proletio tik do mreže! Ne razumijem ovo - rezultat nije sjajan - pa to su kvalifikacije i trebalo je bacit tehnički ispravan solidan hitac - usput, 2. hitac kvalifikacija - a ne ispucati sve adute. Sretno u finalu!
    Obrisan korisnik