Košarka

Rok Stipčević preselio u redove milanske Olimpije

Branimir Korać • srijeda, 11.07.2012.
Rok Stipčević preselio u redove milanske Olimpije
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Hrvatski reprezentativac Rok Stipčević pronašao je klub u kojem će nastupati sljedeće sezone. Stipčević je danas u Milanu stavio potpis na ugovor s Olimpijom EA7, klubom čiji je član i Leon Radošević koji je posuđen Lietuvos Rytasu...

Nakon dobre sezone u redovima Varesea, Rok Stipčević je ostvario veliki transfer i preselio u redove jednog od najvećih talijanskih klubova Olimpije iz Milana.

Stipčević je s Olimpijom potpisao ugovor na jednu sezonu uz mogućnost produženja na još jednu sezonu. Tako postoji mogućnost da Stipčević i Leon Radošević zaigraju zajedno u dresu milanskog velikana s obzirom da će Radošević ovu sezonu provesti na posudbi u Lietuvos Rytasu, no sljedeću se vraća u Milano.

"Rok Stipčević je igrač kakvog smo tražili na vanjskoj poziciji i zadovoljni smo njegovim dolaskom. Njegova karijera je još uvijek u usponu i donijet će nam zaoštravanje konkurencije na svojoj poziciji. Vrlo je brz i ima odličan šut za tri poena, može agresivno braniti igrača s loptom, a to nam je bio važan detalj u odabiru", istaknuo je Sergio Scariolo na predstavljanju Stipčevića.

Inače, Stipčević u Milano dolazi kao jedan od najboljih igrača Varese protekle sezone. U talijanskom prvenstvu je u prosjeku ostvarivao 11.4 poena i 3.3 asistencije. Prije Varesea nastupao je u dresu Zadra i Cibone.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik11.07.2012. u 21:17
    Kako je počeo evo ga za 2 sezone preko bare 
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik11.07.2012. u 19:34
    ako je to taj milano na koji ja mislim ,onda u k....
    Obrisan korisnik
  • vlacng11.07.2012. u 17:53
    hahhaah wtf???, kuda ide ova kosarka..
    vlacng
  • Master Yoda11.07.2012. u 17:13
    ja sam ga gledao par puta prošle sezone i moram reći da me ugodno iznenadio svojim igrama, postao je puno racionalniji i bolji igrač i sigurno će bit dobar back up play u milanu, sretno rok
    Master Yoda
  • Obrisan korisnik11.07.2012. u 17:00
    Dobra vijest za Tedeschijeve dečke, neka se Scariolo samo nastavi pojačavat ovakvim odličnim šuterima i odličnim obrambenim igračima! Je li ovo sigurno nije neki zajeb, 1. april promijenio datum ili???
    Obrisan korisnik