Nogomet

Vida: "Ovaj gol je posvećen tati"

S Maksimira:Ana Legradi • četvrtak, 26.07.2012.
Vida: "Ovaj gol je posvećen tati"
Foto: Kristijan Komarica

U rijetko viđenom scenariju na maksimirskoj ljepotici Bugarima je na put do Europe stao Osječanin Domagoj Vida. U posljednjoj minuti sudačke nadoknade upisao se u strijelce i Dinamu osigurao prolaz u treće pretkolo Lige prvaka.

Nakon završetka utakmice zvijezda maksimirskog travnjaka, 23-godišnji Domagoj Vida, nije krio oduševljenje pobjedom. "Pokazali smo karakter, čestitao bih svim suigračima i treneru, svi smo zaslužni za ovu pobjedu jer smo se borili do zadnje minute. Nismo dobro krenuli, primili smo dva jeftina gola. Nije nam dobro sjeo prekid, ali ćemo to pokušati nadoknaditi. Zahvalio bih se našim navijačima koji su nas bodrili kad nam je bilo najteže."

U trećem pretkolu Dinamo očekuje Šerif. "Trebamo se malo skupiti i nakon jutarnjeg treninga porazgovarati o problemima u igri. Trebala nam je ova pobjeda da uhvatimo zalet. Pustio bih Šerif par dana, čeka nas otvorenje domaćeg prvenstva. Idemo na pobjedu protiv Cibalie, a nakon toga ćemo razmišljati o Šerifu."

"Kad sam pogledao na semafor bila je 90. minuta, znao sam da je sudac produžio trajanje i uhvatila me neka panika. Moram pohvaliti Alispahića, na njegovo centriranje nikada ne promašim gol, pa eto nisam ni sinoć. Ovaj gol je posvećen tati koji mi je prognozirao pogodak, ali mu ja nisam vjerovao. Mislim da smo na kraju zasluženo pobijedili. Ludogorec se pokazao kao dobra momčad, požalio bih se samo na njihovo odugovlačenje", prokomentirao je Vida.

Na dramatični kraj se osvrnuo i Milan Badelj. "Kraj nije mogao biti dramatičniji. Imam osjećaj kao da smo ovakvih utakmica odigrali stotinu, ali se ne sjećam kada smo imali ovakav preokret. Zahvalan sam publici koja je bila uz nas cijelo vrijeme."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • nido26.07.2012. u 11:57
    Svaka cast Vida, spasitelj si ali vec danas moras prestati sa slavljem i uozbiljiti se. Bez proslogodisnje forme i on i Tonel bit ce rupa u obrani, moraju se malo trznuti i sloziti kao prosle godine.
    nido
  • Obrisan korisnik26.07.2012. u 11:39
    Neznam sta mislit o Vidi. Covjek se stvarno bori nenormalno i jucer nam je donio toliko vaznu pobjedu ali je teska kiksara nazalost. On kao reprezentativac nesmije pravit toliko pocetnickih gresaka i nije mu ovo prvi put.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik26.07.2012. u 10:52
    ma sve je super, samo jedno zelim "ČAČIĆI odlaziTE"  !!! XD Dinamo, samo jako momci, uz Dinamo uvijek i zauvijek !!! zivili ! ;)
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik26.07.2012. u 09:27
    yupix odi se lijecit!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik26.07.2012. u 08:21
    "Kad sam pogledao na semafor bila je 90. minuta, znao sam da je sudac produžio trajanje", odi u skolu djilkosu nepismeni, jedan zaboravljeni zvizduk vas je dijelio od zasluzenog ispadanja od bolje momcadi a ti drobis o karakteru, gdje ti je bio karakter kada ste primali po 7 komada u LP a... [više na forumu]
    Obrisan korisnik