Nogomet

Milanović: "Pobjeda Dinama je čista kao suza, ne želim tražiti opravdanja u prvom golu"

S Maksimira:Borna Rupnik • srijeda, 08.08.2012.
Milanović: "Pobjeda Dinama je čista kao suza, ne želim tražiti opravdanja u prvom golu"
Foto: Kristijan Komarica

Trener moldavskog prvaka Šerifa Milan Milanović nije imao što prigovoriti ukupnoj pobjedi Dinama u trećem pretkolu Lige prvaka...

Moldavski prvak Šerif iz Tiraspola svoj će europski put nastaviti u posljednjem pretkolu Europske lige i tako se pokušati izboriti za grupnu fazu natjecanja. Protiv Dinama je poražen s ukupnih 5:0, a na Maksimiru su vratara Stojanova matirali Vida, Beqiraj, Čop i Ibanez.

"Pobjeda Dinama je čista kao suza. Zagrepčani su dali pet golova, a mi nijedan, i oni zasluženo idu dalje", konstatirao je poslije poraza trener moldavskog prvaka Milan Milanović.

Šerifova izvedba nije bila za pamćenje. Milanović ne bježi od te tvrdnje: "Prvo poluvrijeme smo odigrali loše, a ni drugo nije bilo ništa bolje. Nadam se da nećemo ovako nastaviti, nego da ćemo smoći snage bolje prezentirati klub u nastavku borbe za Europsku ligu".

Pod posebnim je povećalom bio prvi gol Dinama, koji je pao nakon velike pogreške Šerifovog vratara. Ispuštenu loptu Vida je lakoćom spremio u mrežu.

"Ne želim tražiti opravdanja u prvom golu, da nije pao na taj način, možda bi zabio Beqiraj iz prve sljedeće šanse", prokomentirao je trener Moldavaca.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik09.08.2012. u 11:18
    Jedne trenira Milanović, a druge Čačić. Je li to bio sportski dan Vlade ili što?
    Obrisan korisnik