Rukomet

Atletico Madrid: "Balić nije potpisao, momčad je složena bez njega"

Ivana Strahija, Bojan Koprivica • srijeda, 22.08.2012.
Atletico Madrid: "Balić nije potpisao, momčad je složena bez njega"
Foto: Davor Sajko

Genijalni hrvatski rukometaš Ivano Balić prema medijskim je napisima postao član Atletico de Madrida, momčadi koju vodi slavni Talant Dujšebajev, no španjolski klub, barem zasad, demantira tu informaciju...

Iako se već mjesecima nagađa da će Ivano Balić sigurno otići iz Zagreba i karijeru nastaviti u inozemstvu, on sam o tome nije želio pričati prije povratka s Olimpijskih igara.

Prema nekim medijskim napisima, Balić bi trebao postati član Atletico de Madrida, momčadi koju vodi Talant Dujšebajev, po mnogima ponajbolji rukometni trener današnjice. Balić je dakako već igrao u Španjolskoj, u redovima San Antonija, a u Atleticu bi mu društvo pravio Jakov Gojun.

Službenu potvrdu informacije je iz CO Zagreba bilo nemoguće dobiti, no u redovima Zagrebaša bilo je onih koji su kazali da je ugovor potpisan i da će Balić u nedjelju s novim klubom biti u Kataru na Super Globeu.

Sportnetu se javio trener CO Zagreba i izbornik hrvatske reprezentacije Slavko Goluža, koji međutim nije mogao potvrditi da je ugovor potpisan. "I ja sam čuo da je Madrid u igri, no koliko u tome ima istine, ne znam. Ne bih volio komentirati prije no što stvar bude službena", kazao nam je.

Atletico iz Madrida za Sportnet je u četvrtak ujutro poručio kako "Ivano Balić nije potpisao" i kako je "momčad složena za sezonu bez njega".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik23.08.2012. u 21:09
    Ipak je Ivano potpisao na godinu dana.Sreto mu bilo u Španjolskom prvenstvu i u novoj sredini
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik23.08.2012. u 09:05
    Bravo Ivano! Zaslužio si! Sve si osvojio osim Lige prvaka i Europskog prvenstva, ali uspjet ćeš i to na kraju! Čitao sam davno da Ivanovu izjavu da u Španjolskoj nikad ne bi mogao igrati za neki drugi klub osim Portland San Antonija, ali budući da je San Antonio izbačen u drugu ligu... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik23.08.2012. u 08:04
    hahha a po čemu je to dušebajev najbolji trener današnjice?? sa ciudadom i sad atleticom bi i ja harao.. ima on još puno kruva pojist..
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik23.08.2012. u 07:38
    Nadam se da je ovo točno. Bilo mi je žao dok sam prije par dana čitao nagađanja da će otići u Makedoniju. Mislim se zar smo na to spali?! U Makedoniju??? Sretno Ivano! Dokaži da još ima špirita u tebi i usput uči od najboljeg trenera kako bi jednog dana mogao trenirati hrvatsku... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Ronaldo923.08.2012. u 07:11
    Ovo je napokon transfer kakav je on zasluzio puno prije, a ne ovak pod "stare dane"
    Ronaldo9