Nogomet

Kelava: "Nije bilo većih problema za Dinamo. Jedina mi je želja Bayern"

Iz Maribora za Sportnet:Borna Rupnik • utorak, 28.08.2012.
Kelava: "Nije bilo većih problema za Dinamo. Jedina mi je želja Bayern"
Foto: Davor Sajko

Dinamovom vrataru Ivanu Kelavi ispunila se želja. Na stadionu Ljudski vrt nije morao spašavati svoju momčad kao u Švedskoj prošle godine, a svoj je dio posla obavio kako treba i pomogao Zagrepčanima izboriti novi plasman u Ligu prvaka...

Ranim pogotkom portugalskog stopera Tonela zagrebački su Modri potvrdili pobjedu iz prve utakmice četvrtog pretkola Lige prvaka nad Mariborom. Tako će se po drugi put zaredom naći među najboljim klubovima Starog kontinenta.

"Sigurno je naš gol već u 12. minuti prelomio utakmicu i skrenuo vodu na naš mlin. Odigrali smo rutinski i nismo dopustili Mariboru da se razmaše", konstatirao je poslije susreta Dinamov čuvar mreže Ivan Kelava.

"Znali smo da će Maribor morati krenuti više prema naprijed, ali mi smo bili ti koji smo kontrolirali zbivanja. Nije bilo većih problema za Dinamo", rekao je.

Dinamova svlačionica složna je u želji da se ove godine prezentira u boljem svjetlu, nakon šest prošlosezonskih poraza.

"Naravno da želimo više nego prošle godine, gore od toga ne može. Prošli smo dobru školu, naučili smo lekciju. Prve tri utakmice bile su još koliko-toliko dobre, ali u druge tri smo se raspali. Nadam se boljim rezultatima", kaže.

Kelava je uputio i poruku slovenskim domaćinima: "Želio bih se na kraju zahvaliti sportskim prijateljima iz Maribora na fer i korektnoj borbi. Pokazali smo i jedni i drugi da sve može proći u najboljem redu i želim im puno uspjeha u Europskoj ligi".

Postoje li želje uoči ždrijeba Lige prvaka? "Bayern. Moja je jedina želja Bayern", odgovorio je Ivan Kelava.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik29.08.2012. u 09:13
    bravo kelava i bravo za lijepu izjavu o 'sportskim prijateljima iz maribora'! tako se pravi sportaši trebaju ponašati! jedno je nabrijavanje i brušenje prije tekme (koje isto treba biti u okvirima sportskog ponašanja), ali kada sve prođe treba uvijek čestitati protivniku, kako god tekma završila!... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik29.08.2012. u 08:51
    Bravo-rutinski odigrana utakmica.Plavi sjajno odigrali upravo kada je to bilo napotrebnije.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik29.08.2012. u 08:33
    @1986 - Trebalo je imati hrabrost za to, ali Platini je zbilja napravio najposteniju, tj najispravniju stvar . Nije uopće dvojbeno da je Totenhem ili Malaga bolja od Libereca ili Dinama, ali se uvijek postavljalo pitanje: Zasto bi uopce 4.klub iz neke drzave trebao imati laksi put da b izborio ligu... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik29.08.2012. u 08:17
    Dinamo puno srece u sljedeceoj sezoni LP , jednom su to vec prosli i znaju vec kakav se tamo nogomet igra,zdrijeb za LP je u cetvrtak pa cemo da vidimo.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik29.08.2012. u 07:18
    Svaka čast Dinamu. Drago mi je da je itijedan hrvatski klub u LP, jer to je velika stvar, ali nemojmo sami sebi lagati. Dinamo (Mamić) nije napravija ništa spektakularno u odnosu na prošle sezone kad je redovito zapinja u zadnjem pretkolu (Arsenal, Šahtar, Werder). Dapače, onda je sa Modrićem... [više na forumu]
    Obrisan korisnik