Nogomet

Handanovič: "Vidio sam loptu unutra"

Ante Zovko • srijeda, 29.08.2012.
Handanovič: "Vidio sam loptu unutra"
Foto: Davor Sajko

Nogometaši Maribora sugerirali su nakon eliminacije u doigravanju za Ligu prvaka od Dinama da su suci pogrešno procijenili ključnu situaciju, gostujući gol.

Pogodak Tonela potvrdio je Dinamu njegov četvrti plasman u Ligu prvaka, drugi uzastopni. Modri su u Mariboru obranili zagrebačku prednost 2:1 te sada čekaju ždrijeb u petak.

Slovenski prvak odlazi pak u Europsku ligu, doduše sa žalom svojih igrača zbog propuštenih prilika, ali i, prema njihovu mišljenju, dvojbenih sudačkih odluka. Nisu bježali ni od samokritike.

Naime, vratar Jasmin Handanovič vjeruje da je lopta prešla gol-liniju kad ju je Duje Čop vratio portugalskom stoperu koji je zabio za konačni rezultat.

"Vidio sam loptu unutra, ali kako nema tehnologije da nam to dokaže, to je kraj puta. Ovo nam je dobra škola. No, mislim da smo bili previše statični", rekao je.

Branič Aleksandar Rajčević vjeruje da je lopta prešla liniju, ali nije mogao biti sto posto siguran:

"Nitko od nas nije zaslužio kritike. Mislim da smo se predstavili u dobrom svjetlu i da možemo biti ponosni. Pokazali smo se da se možemo ravnopravno natjecati s Dinamom, pa čak i da smo bolji u određenim trenucima. Na kraju utakmice svi smo osjećali da smo izgubili nešto veliko, bili smo jako blizu. Ne igramo ovakve utakmice svakog dana."

"Sada moramo podignuti glave i skupo prodati kožu u Europskoj ligi. Ovakve ili još bolje utakmice bit će mamac za gledatelje, a stadion će se opet moći ispuniti. Donijet ćemo još radosti u Ljudski vrt."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik29.08.2012. u 15:03
    Jedan golman je handanović, a njegova rezerva u reprezentaciji je handanovič.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik29.08.2012. u 11:54
    "Vidio sam loptu unutra, ali kako nema tehnologije da nam to dokaže .... Elem, Handanoviču (obratite pažnju na čudnovato č u prezimenu ... meni zvuči kao Celje ili Novo Mesto ... hm) pogledaj slike koje je stavio -Jaro- ... (ako već ne gleda Sky, valjda će mu netko dojaviti). S obzirom na kvalitetu... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik29.08.2012. u 11:47
    evo handanoviču i ostalima
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik29.08.2012. u 10:07
    za svakog pravog navijaca hajduka sinoc je bila win-win situacija, pa tako i mene... ako dinamo ispadne, super, manje para, vise nervoze.. ako dinamo prodje opet dobro, dobra stvar za hrvatski nogomet... dinamo puno bolji od maribora, zasluzen prolaz... i znan da cete me razapet nakon iduce... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik29.08.2012. u 09:47
    u puno je tekmi dinamo prošao kao maribor (werder), iskustvo se ne stječe preko noći...bravo dinamo.
    Obrisan korisnik