Nogomet

Vida: "Bilo je super. Nismo dali Mariboru da stvara izgledne šanse"

Borna Rupnik • srijeda, 29.08.2012.
Vida: "Bilo je super. Nismo dali Mariboru da stvara izgledne šanse"
Foto: Kristijan Komarica

Domagoj Vida odigrao je cijelu utakmicu u Mariboru, u kojoj je Dinamo pobijedio 1:0 i tako osigurao mjesto u Ligi prvaka. Pobjeda je zaslužena, kaže, a pohvale je uputio svima u klubu...

"Bilo je super, čestitam svojim suigračima na pobjedi", prokomentirao je Dinamov branič Domagoj Vida poslije uzvratne utakmice četvrtog pretkola Lige prvaka.

Prvak Hrvatske drugu će godinu zaredom biti dio elitnog europskog natjecanja: "Mislim da smo odigrali jednu jako dobru utakmicu, nismo dali Mariboru da stvara izgledne šanse. Imali su neke udarce iz daljine i to je to. Za ovaj su uspjeh zaslužni baš svi u klubu, bez njih ne bi išlo"

"Znali smo da će nas Maribor pritisnuti u prvih desetak minuta, ali pokazali smo da su bolja momčad. Mi smo imali nekoliko pravih prilika, imao sam i ja jednu glavom u prvom poluvremenu, u nastavku su prilike imali Sammir i Čop", prepričavao je Domagoj Vida.

Dinamo je pri kraju prvog dijela počeo slaviti i 2:0, no pogodak nije bio priznat. "Ne znam zašto nam je sudac poništio onaj gol", kaže Vida i dodaje: "Mariboru sretno i sve najbolje u Europskoj ligi".

Slijedi ždrijeb, ali i nove ligaške obveze: "Mi smo zaslužili malo proslaviti i sada čekamo izvlačenje, a već u subotu je utakmica s Lokomotivom u kojoj želimo zadržati prvo mjesto u prvenstvu".

Ima li želja u ždrijebu? "Nisam još razmišljao o tome", odgovorio je Domagoj Vida.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik29.08.2012. u 17:11
    Pa Slovenci su nam stalna mušterija.Bravo i čestitke dečkima na sjajnoj odigranoj utakmici
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik29.08.2012. u 12:22
    evo link za nositelje u ligi prvaka pa sad birajte grupu za dinamo http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uefa/seedcl2012.html
    Obrisan korisnik