Nogomet

Ancelotti: "Ovo je dobar start, ali PSG nije među favoritima u Ligi prvaka"

Mihaela Bradovski • srijeda, 19.09.2012.
Ancelotti: "Ovo je dobar start, ali PSG nije među favoritima u Ligi prvaka"
Foto: EPA

PSG je ubilježio glatku pobjedu na startu Lige prvaka protiv kijevskog Dynama. Uvjerljivih 4:1 daje razloga za optimizam uoči nastavka natjecanja, međutim trener Carlo Ancelotti stišava euforiju...

Glatkih i uvjerljivih 4:1 protiv kijevskog Dynama dodatno je skrenuo pozornost na PSG. Ionako jaki Parižani odigrali su vrlo dobru utakmicu, ali trener Carlo Ancelotti odbija bilo kakve velike najave.

"PSG nije među nikakvim favoritima u Ligi prvaka. Moramo ostati fokusirani, naš cilj je proći skupinu. Pred nama je još pet utakmica, ovo je dobar start, ali to su samo tri boda."

Ancelotti je priznao da je njegova momčad odradila odličnu utakmicu, ali napominje kako su igrali dobro i u nekim prvenstvenim susretima što je možda prošlo nezapaženo.

"Igrali smo već jako dobro i u susretima protiv Lillea i Toulousea, međutim protiv Dynama su posebno dobro funkcionirali naši napadači koji su imali sjajnu suradnju. Jeremy Menez je bio ključ jer je otvarao prostor Ibrahimoviću i Pastoreu. Trojica naših veznjaka Matuidi, Chantome i Verratti su odradili također sjajan posao", komplimentirao je Ancelotti.

Nakon pobjede protiv Dynama, Parižane očekuju i novi prvenstveni izazovi u kojima će priliku dobiti i igrači koji nisu vidjeli travnjak protiv Kijevljana.

"Napravit ću protiv Bastije određene promjene u momčadi jer ću neke igrače morati malo odmoriti. Možemo biti zadovoljni početkom Lige prvaka, nije stvar samo u pobjedi već i u samoj igri koja će dodatno poboljšati atmosferu u klubu", dodao je Ancelotti.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Falcao 919.09.2012. u 14:17
    Kad se još uigraju pregazit će cilu francusku ligu samo tako,a na ligu prvaka će morat još pričekat
    Falcao 9
  • Obrisan korisnik19.09.2012. u 13:53
    Nisu po meni favoriti još za naslov u Ligue 1 a di će onda bit u Ligi prvaka.
    Obrisan korisnik