Nogomet

Ibrahimović: "4:1 ne znači da smo igrali protiv loše momčadi. Zbog nas su izgledali loše"

Josip Tolić • srijeda, 19.09.2012.
Ibrahimović: "4:1 ne znači da smo igrali protiv loše momčadi. Zbog nas su izgledali loše"
Foto: Dejan Popek

Nakon uvjerljive pobjede PSG-a protiv kijevskog Dynama na startu Lige prvaka (4:1), najveća zvijezda francuske momčadi Zlatan Ibrahimović izjavio je kako se forma igrača diže iz utakmice u utakmicu te da Dynamo nije bio toliko loš koliko su ga oni učinili lošim. Veznjak Blaise Matuidi upozorava da ne smije biti opuštanja unatoč uvjerljivom početku.

Paris Saint-Germain na najbolji se način vratio u najelitnije europsko klupsko nogometno natjecanje nakon osam godina izbivanja. Francuzi su u ogledu prvog kola skupine A na svom Parku prinčeva "demolirali" Dynamo iz Kijeva rezultatom 4:1.

"Intenzivno smo igrali u prvom dijelu i postigli nekoliko pogodaka. To je vrlo zadovoljavajuće za sve, ali ne smijemo se zanijeti, put je još uvijek dugačak", izjavio je veznjak Parižana Blaise Matuidi.

"Imamo kvalitetu i sposobnost nastupati u Ligi prvaka. Ovo je bila prva utakmica za novu momčad i nadam se da ćemo tako i nastaviti. Ne može sve savršeno funkcionirati od početka kad imate toliko novih igrača, ali u posljednjim utakmicama igramo bolje i dobivamo više samopouzdanja", izjavio je Zlatan Ibrahimović, strijelac vodećeg pogotka iz jedanaesterca u 19. minuti.

"Atmosfera je bila fantastična. Stvari su dobro ispale, jednostavno smo uživali i pokušali pružiti navijačima sve što možemo. Dali smo četiri pogotka i uživali su", dodao je.

Usprkos visokoj pobjedi, Ibra ne misli da su Kijevljani slaba momčad. "Nije to bila lagana utakmica. 4:1 ne znači da smo igrali protiv loše momčadi, već smo ih mi napravili lošima i bili jači."

Idući ispit za momčad Carla Ancelottija bit će mnogo zahtjevniji; gostovanje u Portu 3. listopada.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik19.09.2012. u 20:05
    je je.. Ibro sam pobijedio.. onda neka igra 1 vs 11
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik19.09.2012. u 19:54
    Heh, cek ibro da naleti ta vasa "dobra" ekipa na neku ekipu iz elite, pa da vidimo onda dokle je dosao ovaj arap sa PSG-a...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik19.09.2012. u 19:31
    covjek koji je sam pobjedio hrvatsku ---lol to je bio naslov u novinama tada a sta ce tek biti s dinamom
    Obrisan korisnik