Nogomet

Kranjčar: "U Parizu će svi biti poraženi, mi moramo pobijediti Dinamo"

Mihaela Bradovski • srijeda, 19.09.2012.
Kranjčar: "U Parizu će svi biti poraženi, mi moramo pobijediti Dinamo"

Kijevljani razočarani napuštaju Pariz gdje su upisali težak poraz 4:1. Iskusili su snagu po njima najjačeg protivnika u skupini i okreću se prema narednim susretima u kojima će ipak prije tražiti bodove nego što je to bilo protiv PSG-a...

PSG je lakoćom nadigrao kijevski Dynamo, ubilježio tri boda i poslao poruku ostalim momčadima u skupini. Niko Kranjčar se našao u prvih 11 Dynama i bio je među onim igračima koji su osjetili snagu odličnog protivnika.

"Napravili smo neke pogreške u prvom poluvremenu i za to smo bili kažnjeni. Mislim da smo im ostavili previše prostora, posebno Pastoreu i Ibrahimoviću. Oni su igrači najviše kvalitete i vrlo lako ulaze u priliku. To nam je stvaralo najviše problema", smatra Kranjčar.

Hrvatski reprezentativac smatra kako se momčad dobro pripremila za utakmicu, međutim rano primljeni pogodak ju je presjekao i nakon njega ništa nije bilo isto.

"Bili smo spremni i znali smo što trebamo raditi. Međutim dogodio se taj kazneni udarac, nakon toga dva pogotka iz pogrešaka kao protiv Šahtara. Kada gubite na ovako teškom gostovanju 3:0, nije se lako vratiti."

Gostovanje u Parizu Kranjčar je okarakterizirao najtežim gostovanjem u skupini i napominje kako igrači moraju podići glavu i zaigrati bolje.

"Po mojem mišljenju, svi koji dođu u Pariz upisat će poraz. Ova je momčad apsolutni favorit naše skupine, tijekom ljeta su se strašno pojačali i bit će ih teško pobijediti. Nama je sada vrlo važno pobijediti Dinamo u sljedećem susretu. Iz ovog poraza moramo izvući prave pouke i pokušati pobijediti sljedećeg protivnika. Ne smijemo klonuti duhom, moramo podići glave i nastaviti igrati", završio je Kranjčar.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik19.09.2012. u 13:47
    Loši su Kievljani ali su opet klasu, dvije iznad dinama iz Zagreba. Koji je sinoć postavio opet rekord posječenosti desetljeća.
    Obrisan korisnik
  • maniacx19.09.2012. u 11:49
    Niko kao niko Kranjčar!!!
    maniacx
  • Obrisan korisnik19.09.2012. u 11:41
    gledao malo psg-dynamo i bez pretjerivanja, kranjčar jučer najbolji igrač dynama. ovo ostalo je jako loše
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik19.09.2012. u 11:37
    Tako je Niko!
    Obrisan korisnik