Nogomet

Šuker i Vrbanović posjetili Fifu i Blattera

Josip Piršljin • srijeda, 26.09.2012.
Šuker i Vrbanović posjetili Fifu i Blattera

Prvi čovjek Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker i njegovo izaslanstvo sastali su se u srijedu s predsjednikom krovne svjetske nogometne organizacije Fife i porazgovarali o stanju u hrvatskom nogometu.

Davor Šuker, predsjednik HNS-a, obavio je u srijedu sastanak sa Seppom Blatterom, dugogodišnjem predsjednikom Fife. Sa sobom je poveo i izvršnog predsjednika Damira Vrbanovića, te ostale članove izaslanstva.

Razgovori su obavljeni i s voditeljima ostalih sektora Fife, a najviše je govora bilo o stanju u hrvatskom nogometu, te HNS-u. Vrbanović je otkrio kako su dogovorene neke stvari s kojima će javnost uskoro biti upoznata.

"Gospodin Blatter je obećao da će pomoći u dodatnom zbližavanju Fife i HNS-a. U sljedećih nekoliko dana ostvarit ćemo neke konkretnije stvari vezane uz tu suradnju, a kada to provedemo obavijestit ćemo javnost", rekao je za službenu web stranicu HNS-a.

Šuker je istaknuo kako je predsjednik krovne svjetske nogometne organizacije biranim riječima govorio o hrvatskoj nacionalnoj momčadi: "Predsjednik Fife Sepp Blatter izjavio je kako je svjestan značaja i ugleda hrvatske reprezentacije, inače devete momčadi svijeta", kazao je.

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

NogometReprezentacija
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik26.09.2012. u 20:58
    Valjda će biti i neke koristi za naš nogomet iz tih susreta
    Obrisan korisnik