Nogomet

Srna: "Drago mi je da sam tako zabio, pokazalo se da sam dobro udario loptu"

Borna Rupnik • subota, 29.09.2012.
Srna: "Drago mi je da sam tako zabio, pokazalo se da sam dobro udario loptu"
Foto: Kristijan Komarica

Darijo Srna, kapetan Šahtara i hrvatske reprezentacije, postao je čovjek odluke u ukrajinskom derbiju s Dniprom (2:1). Postigao je pogodak za tri boda, koje je Šahtar, kaže, zaslužio...

Premda je protiv Dnipra promašio dva udarca s bijele točke, Šahtar je uspio svladati svoje goste i zadržati savršeni učinak u prvenstvu. Mircea Lucescu i njegovi nogometaši imaju deset pobjeda iz deset utakmica.

Dnipru je presudio Darijo Srna, volejem u 80. minuti. Lopta je sa 16 metara, od zemlje, završila u mreži. "Drago mi je da sam zabio takav pogodak. Pokazalo se da sam dobro udario loptu", s osmijehom je za klupske stranice prokomentirao hrvatski nogometaš.

"Utakmica je bila vrlo teška", nastavio je Srna, "a uz jedanaesterce smo imali i brojne druge prilike. Zato je pobjeda nad Dniprom zaslužena te čestitam igračima, treneru, predsjedniku i navijačima".

Svoju je ulogu odigrao i umor, istaknuo je kapetan momčadi: "Mi smo igrali zahtjevan susret protiv Dynama u Kupu, a Dnipro je igrao protiv drugoligaša. Oni su se mogli dobro pripremiti za ovaj ogled, igrali su dobro, no Šahtar je ipak bio nadmoćan".

"Ne možemo kriviti Fernandinha i Adriana za promašaje, oni su nam važni igrači i često zabijaju. Najvažnije je da smo pobijedili", zaključio je Darijo Srna.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!