Nogomet

Schalkeov veznjak pretrpio Puyolovu sudbinu

Josip Tolić • četvrtak, 04.10.2012.
Schalkeov veznjak pretrpio Puyolovu sudbinu
Foto: EPA

Mladom njemačkom veznjaku u dresu Schalkea Julianu Draxleru ustanovljen je lom ruke koji je zadobio na utakmici drugog kola Lige prvaka protiv Montpelliera u Gelsenkirchenu (2:2).

Vezni igrač Schalkea 04 Julian Draxler slomio je ruku u utakmici drugog kola Lige prvaka protiv Montpelliera u srijedu (2:2), ustanovili su liječnički pregledi nakon utakmice.

Draxler je stradao u 52. minuti utakmice kada ga je, nakon što je lijepo prošao dvojicu francuskih igrača, u šesnaestercu nesportski srušio Garry Bocali i za to dobio izravan crveni karton. Jedanaesterac je iskoristio Klaas-Jan Huntelaar, a Nijemac iznesen na nosilima izvan terena.

19-godišnji njemački reprezentativac odigrao je sjajnih 50-ak minuta prije nego što je bio zamijenjen. Postigao je prvi svoj pogodak u Ligi prvaka za izjednačenje na 1:1 u 26. minuti i proglašen je igračem utakmice.

Schalkeov igrač tako je ponovio nezgodu Carlesa Puyola na utakmici između Benfice i Barcelone u utorak naznačivši neobično "kolo lomova" u najelitnijem europskom nogometnom natjecanju.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • nido04.10.2012. u 23:48
    Steta velika, em nisu uspjeli sacuvat vodstvo em povreda jednog od najvaznijih igraca...
    nido