Košarka

Minnesota dozira minutažu Royu, Nash čeka dijagnozu

Ante Zovko • četvrtak, 01.11.2012.
Minnesota dozira minutažu Royu, Nash čeka dijagnozu

Bivši igrač Portlanda, Brandon Roy, vraća se na NBA parkete iz umirovljenja u dresu Timberwolvesa koji su oprezni zbog stanja njegovih koljena. Koljeno je ozlijedio i Steve Nash protiv Royeve bivše momčadi.

Zbog kroničnih bolova u koljenima, Brandon Roy bio se umirovio, ali ovog ljeta je odlučio još jednom pokušati na najvećoj pozornici, a rizik su odlučili preuzeti Minnesota Timberwolvesi.

U petak će ugostiti Sacramento Kingse, bez najboljeg igrača Kevina Lovea. Trener Rick Adelman izjavio je da će bivšem igraču Portlanda davati oko 30 minuta i procjenjivati situaciju iz utakmicu u utakmicu.

Problema s koljenom ima i Steve Nash. U drugoj utakmici za Lakerse, u porazu od TrailBlazersa, ozlijedio je lijevo koljeno u sudaru s novakom Damianom Lillardom krajem prvog poluvremena.

Odšepao je u svlačionicu, a kad se pokušao vratiti, nakon samo nešto više od minute drugog dijela morao je odustati i vratiti se u svlačionicu.

Još se čeka da Lakersi izađu s dijagnozom za svojeg veterana razigravača koji je došao u Los Angeles osvojiti svoj prvi prsten.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaNBA
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Jon Snow02.11.2012. u 16:33
    S povratkom Lova i Rubia vjerujem da bi ova ekipa bila odlična
    Jon Snow